Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Putkistoasiantuntija

Andritz Oy

Varkaus

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Banner Digia

Työpaikkakuvaus


Arki ei ole enää entisensä - se on digiarkea. Toimiva digiarki syntyy esimerkiksi toimivista digitaalisista palveluista ja tietojärjestelmistä, turvallisesta ja käyttäjää ohjaavasta sähköisestä asioinnista sekä laadukkaasta käyttökokemuksesta. Auttaaksemme asiakkaitamme ulottumaan digiarjessa pidemmälle tarvitsemme luovalla ongelmanratkaisukyvyllä varustettuja koodarivelhoja, jotka haluavat olla mukana toteuttamassa meidän kaikkien suomalaisten arjen kannalta merkittäviä ratkaisuja ja palveluita.

Integraatioliiketoimintamme jatkaa vahvaa kasvuaan. Oracle-tiimimme toteuttavat paraikaa valtakunnallisesti merkittäviä ja mielenkiintoisia julkishallinnon hankkeita. Tarvitsemmekin lisää integraatio-osaajia kaikkiaan yli 130 integraatioammattilaisen joukkoomme. Istuinpaikkasi voi löytyä mistä tahansa toimipisteestämme eli Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Oulu tai Rauma.

Integraatio-osaajana määrittelet, suunnittelet, toteutat ja asennat integraatioita sekä optimoit asiakkaidemme kriittisiä järjestelmiä. Ennen kaikkea varmistat roolissasi sen, että asiakkaamme saa mitä tarvitsee. Olet analyyttinen ongelmien ja haasteiden ratkoja, joka työskentelee jatkuvassa yhteistyössä asiakkaan ja toteutustiimin kanssa. Tehtäväsi on toteuttaa parhaita integraatioratkaisuja. Työpöydälläsi on määrittelyä ja implementoitavia asiakastilauksia. Työssäsi menestymistä mittaa asiakkailtamme, projektipäälliköltä ja työkavereiltasi saatu palaute.

Mitä osaat?

Asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä ja heillä on korkeat odotukset työllemme. Vastataksesi tähän huutoon sinulla on oltava aiempaa kokemusta integraatioiden toteuttamisesta Oracle SOA Suitea tai Oracle Service Busia hyödyntäen. Mielestämme tehtävän hanskaaminen edellyttää sinulta myös
  • intohimoista suhtautumista työhösi sekä halua oppia uutta ja jakaa oppimaasi
  • rohkeutta tarttua asioihin sekä kysyä ja kyseenalaistaa
  • itseohjautuvaa ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta
  • positiivista "can do" -asennetta.

Erilaisten integraatiotyökalujen ja alan standardien tuntemus on myös eduksi. Muutamia avainsanoja: Oracle SOA Suite / Oracle Service Bus | IBM Integration Bus, Message Broker, MQ, DataPower | Mule ESB | Microsoft BizTalk | Azure | SAP PI | IBM API Management.

Miksi Digia?

Olemme lähes 900 hengen voimakkaasti kasvava suomalainen ohjelmistoyhtiö. Tutkimme integraatiokenttää tuntosarvet pystyssä ja kiinnostavaa tekemistä ajankohtaisten ilmiöiden parissa löytyy taatusti. Integraatio-osaaminen on meillä keskitetty omaan yksikköön, mikä tarjoaa mallin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa sinulle vaihtoehtoisia polkuja urallesi ja yksilölliselle kehittymisellesi laajan teknologiavalikoiman parissa sekä voimme huomioida näissä sinun motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Meillä esimiehet kantavat vastuuta ja huolehtivat sinusta sekä arjen sujuvuudesta. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja osaavat työkaverit!

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus vastaa niihin mielellään. Fredin tavoitat joko puhelimitse numerosta 040 531 2767 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi (at) digia.com. Voit myös lukea meistä lisää osoitteessa www.digia.com/rekrytointi .

Hakuaika päättyy 31.10.2016 , mutta älä suotta jää empimään vaan hae tehtävään heti, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti.

Työnantaja: Digia Sijainti: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, OULU, RAUMA Hakemukset: https://digia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=97#login_form Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Digia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, OULU, RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

81 000 000 € 81000000 %

Liiketoiminnan tulos

5 900 000 € 5900000 %

Henkilöstö

800 800

Liikevoitto-%

7 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Oracle-integraatioasiantuntija, on ilmoitettu Digia -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, OULU, RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa