Duunitori suosittelee
Avainasiakaspäällikkö, Puuteollisuus

Tikkurila Oyj

01300 - Vantaa

Rakennusmiehiä, sementtimiehiä ja kirvesmiehiä

RTJ

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija TeraKuulle Keuruulle

Adecco Finland

Finland

Lähihoitaja

Helsingin kaupunki

Helsinki

Tulevaisuuden johtaja lähes jokaisen suomalaisen tunteman brändin alle

Academic Work

Espoo

Regional Business Manager

Adecco Finland

Helsinki

Ilmoitus jätetty 18.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Arki ei ole enää entisensä - se on digiarkea. Toimiva digiarki syntyy esimerkiksi toimivista digitaalisista palveluista ja tietojärjestelmistä, turvallisesta ja käyttäjää ohjaavasta sähköisestä asioinnista sekä laadukkaasta käyttökokemuksesta. Auttaaksemme asiakkaitamme ulottumaan digiarjessa pidemmälle tarvitsemme tekniikan syväosaajia, joilla on kokemusta, näkemystä ja ideoita. Tarvitsemme osaavaa INTEGRAATIOARKKITEHTIAyli 140 integraatioammattilaisen joukkoomme. Sijaintisi voi löytyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Integraatioarkkitehti, on ilmoitettu Digia -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus