Duunitori suosittelee
Controller

Cargotec

Helsinki

Kesäharjoittelija, Dokumentointi, Espoo

Caruna

Espoo

IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Linnanmäen Hupimestariksi kaudelle 2017

Lasten Päivän Säätiö / Linnanmäki

00510 - Helsinki

Banner Digia

Työpaikkakuvaus


Arki ei ole enää entisensä - se on digiarkea. Toimiva digiarki syntyy esimerkiksi toimivista digitaalisista palveluista ja tietojärjestelmistä, turvallisesta ja käyttäjää ohjaavasta sähköisestä asioinnista sekä laadukkaasta käyttökokemuksesta. Auttaaksemme asiakkaitamme ulottumaan digiarjessa pidemmälle tarvitsemme tekniikan syväosaajia, joilla on kokemusta, näkemystä ja ideoita.

Tarvitsemme osaavaa

INTEGRAATIOARKKITEHTIA

yli 140 integraatioammattilaisen joukkoomme. Sijaintisi voi löytyä toiveesi mukaan mistä tahansa toimipisteestämme: Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Rauma, Turku tai Vaasa.

Integraatioarkkitehtinä kannattelet projekteissamme laajoja kokonaisuuksia ja ohjaat toteutustiimiä teknisenä liidinä kohti yhteistä päämäärää. Olet implementoinnin luotsi, määrittelyn pääkapellimestari tai asiakastyöskentelyyn keskittynyt virtuoosi, tai jonkinlainen yhdistelmä näitä. Joka tapauksessa olet tekemisemme kehittäjä ja visionääri. Hallitset isoja kokonaisuuksia ja suunnittelet ratkaisuja integraatioiden arkkitehtuuritasolla. Jaat osaamista organisaatiossamme ja olet arvostettu ammattilainen Suomen johtavien integraatio-osaajien joukossa. Olet näkyvä kumppani niin tiimeillemme kuin asiakkaillemme.

Lue lisää arkkitehtimme ajatuksia integraatiopelikentän kehittymisestä .

Mitä osaat?

Asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä ja heillä on korkeat odotukset työllemme. Mielestämme tehtävän hanskaaminen ja teknisenä liidinä toimiminen vaatii sinulta
  • vankkaa teknistä osaamista järjestelmäintegraatioiden toteuttamisesta
  • intohimoista suhtautumista työhösi sekä halua oppia uutta ja erityisesti jakaa oppimaasi
  • rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta samalla kun puhallat siihen yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
  • analyyttistä, positiivista ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä tapaa toimia.

Tunnet myös jo entuudestaan ainakin osan moderneista integraatiotyökaluista: IBM Datapower | Message Broker | MQ | Oracle SOA Suite | Oracle Service Bus | MS BizTalk | IBM API Management | ServiceMix | RedHat Fuse. Näiden lisäksi tunnet myös alan standardit.

Miksi Digia?

Meillä pääset laittamaan likoon asiantuntemuksesi, luomaan uutta ja luotsaamaan koko tiimiä yhä huikeampiin läpimurtoihin. Integraatio-osaaminen on meillä keskitetty omaan yksikköön, mikä tarjoaa mallin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meidän on mahdollista rakentaa sinulle monipuolisia urapolkuja laajan teknologiavalikoiman parissa ja huomioida niissä sinun motivaatiosi, intohimosi ja toiveesi tulevasta. Esimiehemme kantavat vastuuta ja huolehtivat sinusta sekä arjen sujuvuudesta. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme, joten tarjoamme myös joustavat työajat, kattavat työsuhde-edut ja tietenkin mahtavat työkaverit.

Hakuaika päättyy 5.2.2017. Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus p. 040 531 2767 tai Liisa Onninen p. 046 922 0056 vastaavat niihin mielellään. Voit myös lähettää hakemuksesi sähköpostitse etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Työnantaja: Digia Sijainti: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, OULU, RAUMA Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: 05.02.2017 Ilmoituskanava: Digia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, OULU, RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

81 000 000 € 81000000 %

Liiketoiminnan tulos

5 900 000 € 5900000 %

Henkilöstö

800 800

Liikevoitto-%

7 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Integraatioarkkitehti, on ilmoitettu Digia -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.02.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, OULU, RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus