Duunitori suosittelee
Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Banner Digia

Työpaikkakuvaus


Arki ei ole enää entisensä - se on digiarkea. Toimiva digiarki syntyy esimerkiksi toimivista digitaalisista palveluista ja tietojärjestelmistä, turvallisesta ja käyttäjää ohjaavasta sähköisestä asioinnista sekä laadukkaasta käyttökokemuksesta. Auttaaksemme asiakkaitamme ulottumaan digiarjessa pitemmälle tarvitsemme tekniikan syväosaajia, joilla on kokemusta, näkemystä ja ideoita.

Integraatioliiketoimintamme jatkaa vahvaa kasvuaan ja saamme jatkuvasti uusia asiakkaita, joten tarvitsemme osaavaa integraatioarkkitehtia yli 130 integraatioammattilaisen joukkoomme. Sijaintisi voi löytyä toiveesi mukaan mistä tahansa toimipisteestämme eli Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Oulu tai Rauma.

Integraatioarkkitehtinä kannattelet projekteissamme laajoja kokonaisuuksia ja luotsaat toteutustiimiä teknisenä liidinä kohti yhteistä päämäärää. Olet implementoinnin luotsi, määrittelyn pääkapellimestari tai asiakastyöskentelyyn keskittynyt virtuoosi. Tai ehkä roolisi on jonkinlainen yhdistelmä näitä. Joka tapauksessa olet tekemisemme kehittäjä ja visionääri. Roolissasi hallitset isoja kokonaisuuksia ja suunnittelet ratkaisuja integraatioiden arkkitehtuuritasolla. Jaat osaamista organisaatiossamme ja olet arvostettu ammattilainen Suomen johtavien integraatio-osaajien joukossa. Olet näkyvä kumppani niin tiimeillemme kuin asiakkaillemme.

Lue lisää arkkitehtimme ajatuksia integraatiopelikentän kehittymisestä: http://www.itewiki.fi/blog/2016/08/integraatiot-uu...

Mitä osaat?

Asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä ja heillä on korkeat odotukset työllemme. Mielestämme tehtävän hanskaaminen ja teknisenä liidinä toimiminen vaatii sinulta
  • vankkaa teknistä osaamista järjestelmäintegraatioiden toteuttamisesta
  • intohimoista suhtautumista työhösi sekä halua oppia uutta ja erityisesti jakaa oppimaasi
  • rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta samalla kun puhallat siihen yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
  • analyyttistä, positiivista ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä tapaa toimia.

Tunnet myös jo entuudestaan ainakin osan moderneista integraatiotyökaluista: IBM Datapower | -Message Broker | -MQ | Oracle SOA Suite | Oracle Service Bus | MS BizTalk | IBM API Management. Näiden lisäksi tunnet myös alan standardit.

Miksi Digia?

Olemme lähes 900 hengen voimakkaasti kasvava suomalainen ohjelmistoyhtiö. Vastuualueitasi ei ole hakattu kiveen, vaan tehtäviä tarjoutuu varsin laaja-alaisesti ja vaikutat itse roolisi muotoutumiseen. Digialla saat vapautta ja vastuuta juuri niin paljon kuin olet valmis kantamaan. Meillä pääset laittamaan likoon asiantuntemuksesi, luomaan uutta ja luotsaamaan koko tiimiä yhä huikeampiin läpimurtoihin. Integraatio-osaaminen on meillä keskitetty omaan yksikköön, mikä tarjoaa mallin myös pitkiin asiakassuhteisiin ja ylläpitopalveluihin. Meillä esimiehet kantavat vastuuta ja huolehtivat sinusta sekä arjen sujuvuudesta. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja osaavat työkaverit!

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Fred Keus tai Liisa Onninen vastaavat niihin mielellään. Fredin tavoitat puhelimitse numerosta 040 531 2767 ja Liisan numerosta 046 922 0056. Voit myös lähettää sähköpostia osoitteella etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hakuaika päättyy 31.10.2016 , mutta älä suotta jää empimään vaan hae tehtävään heti, sillä käymme hakemuksia läpi jatkuvasti. Lue lisää meistä lisää osoitteessa www.digia.com/rekrytointi .

Työnantaja: Digia Sijainti: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, OULU, RAUMA Hakemukset: https://digia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=101#login_form Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Digia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, OULU, RAUMA

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

81 000 000 € 81000000 %

Liiketoiminnan tulos

5 900 000 € 5900000 %

Henkilöstö

800 800

Liikevoitto-%

7 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Integraatioarkkitehti, on ilmoitettu Digia -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ, OULU, RAUMA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa