Duunitori suosittelee
Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Business Consultant

Studentwork

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Banner Digia

Työpaikkakuvaus


Arki ei ole enää entisensä - se on digiarkea. Toimiva digiarki syntyy esimerkiksi toimivista digitaalisista palveluista ja tietojärjestelmistä, turvallisesta ja käyttäjää ohjaavasta sähköisestä asioinnista sekä laadukkaasta käyttökokemuksesta. Auttaaksemme asiakkaitamme ulottumaan digiarjessa pidemmälle tarvitsemme luovalla ongelmanratkaisukyvyllä varustettuja koodarivelhoja, jotka haluavat olla mukana toteuttamassa meidän kaikkien suomalaisten arjen kannalta merkittäviä ratkaisuja ja palveluita.

Etsimme jatkuvasti kasvaviin tiimeihimme nohevia ja idearikkaita Front-End-kehittäjiä Helsinkiin, Tampereelle tai Jyväskylään.

Palvelujamme kehitetään ketterin menetelmin ja moderneilla työkaluilla. Tarkkaa kivenhakattua työnkuvaa meillä ei ole, vaan pääset vaikuttamaan tehtäviisi osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan. Digialla pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisesti projekteja aina pienistä verkkopalvelutoteutuksista ja IoT-kojelaudoista suurien asiakkaiden sähköisiin asiointeihin. Vaikka työskentelemme ketterästi, ei painoarvo ole alle kymmenen sekunnin sprinteillä. Ennemminkin olemme puolimaratoonareita, jotka haluavat tarjota asiakkailleen elämyksiä ja lisäarvoa jatkuvasti kehittyvien palveluiden kautta.

Mitä osaat?

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta JavaScript-tekniikoista ja verkkopohjaisista käyttöliittymätoteutuksista. Ehkä sopivasta koulutustaustastakin on hyötyä. Mielestämme tehtävän hanskaaminen vaatii sinulta myös

  • intohimoista suhtautumista työhösi sekä ehdottomasti halua oppia ja kehittyä
  • itseohjautuvaa työskentelyotetta samalla kun puhallat siihen yhteiseen hiileen muiden osaajiemme kanssa
  • positiivista ja ennen kaikkea asiakaslähtöistä mindsettiä
  • sujuvaa suomen kielen kirjallista ja suullista ilmaisutaitoa

Meille tärkeintä on kuitenkin asenne ja hyväntuulinen tekemisen meininki!

Muutamia avainsanoja, joiden parissa tulet työskentelemään: JavaScript, AngularJS, React, Bootstrap, HTML5, CSS3, NodeJS, Git

Lisäksi on hienoa, jos olet kuullut joskus joistakin seuraavista asioista: Bower, NPM, Grunt, Gulp, Less, Sass, Karma, Mocha, Protractor, Webpack, Es6, D3.js, AMD, Docker

Miksi Digia?

Olemme lähes 900 hengen voimakkaasti kasvava suomalainen ohjelmistoyhtiö. Meidän on mahdollista rakentaa vaihtoehtoisia polkuja urallesi sekä yksilölliselle kehittymisellesi. Tässä roolissa sinun on pitkälti mahdollista rakentaa oma pelikenttäsi. Saat vapautta ja vastuuta arjessa, eikä hartioidesi yli olla jatkuvasti kurkkimassa. Meillä saat tuoda omat mielipiteesi esiin ja voimme kehittää toimintatapojamme ideoitasi hyödyntäen. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Siksi tarjoamme myös joustavat työajat, kilpailukykyisen palkan ja kattavat työsuhde-edut sekä tietenkin mahtavat ja osaavat työkaverit!

Kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi

Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tero Niemistön tavoitat puhelimitse numerosta 040 502 0122 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi (at) digia.com.

Hakuaika päättyy 31.10.2016. Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita kuitenkin jo hakuaikana, joten jätä hakemuksesi mahdollisimman pian. Tehtävään hakeminen tapahtuu oheisesta linkistä ja voit lukea meistä lisää osoitteessa www.digia.com/rekrytointi.

Työnantaja: Digia Sijainti: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ Hakemukset: https://digia.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=95#login_form Ilmoitus jätetty: 18.08.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Digia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

81 000 000 € 81000000 %

Liiketoiminnan tulos

5 900 000 € 5900000 %

Henkilöstö

800 800

Liikevoitto-%

7 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Front-End Developers, on ilmoitettu Digia -palvelussa 18.08.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa