Duunitori suosittelee
Specialist, SEO/SEM

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Banner Digia

Työpaikkakuvaus


Arki ei ole enää entisensä - se on digiarkea. Toimiva digiarki syntyy esimerkiksi toimivista digitaalisista palveluista ja tietojärjestelmistä, turvallisesta ja käyttäjää ohjaavasta sähköisestä asioinnista sekä laadukkaasta käyttökokemuksesta. Auttaaksemme asiakkaitamme ulottumaan digiarjessa pidemmälle tarvitsemme tekniikan ja ihmisen välillä toimivia tulkkeja, jotka rakentavat luottamuksellista asiakassuhdetta osaamisellaan ja asiakasymmärryksellään.

Haemme nyt kokenutta, aktiivista ja iloista

ESIMIESTÄ

täydentämään Tampereen esimiestiimiämme!

Tampereen esimiehemme tukevat yhteensä noin sataa tiimiläistä, jotka toimivat asiantuntijoina monenlaisilla alueilla kuten integraatiot, Telecom, Microsoft Sharepoint sekä tuotannonohjaus-, toiminnanohjaus- ja CRM-järjestelmät. Yhden esimiehemme siirtyessä talon sisällä uusiin saappaisiin tarvitsemme Tampereelle täydennystä.

Roolissa toimit sataprosenttisena esimiehenä. Hoidat monipuolisia henkilöesimiehen vastuita mallikkaasti ja laadukkaasti laidasta laitaan, palkitsemisesta ongelmien ennaltaehkäisyyn ja varhaiseen välittämiseen. Tehtäväpalettiisi kuuluvat muun muassa tiivis yhteistyö HR:n kanssa, resursointi ja rekrytointi, tiedottaminen, kehityskeskustelut, koulutusten valmistelu sekä kaikenlainen toiminnan kehittäminen. Varmistat, että asiantuntijat saavat tehtävissään tarvitsemansa tuen ja että yhteisen tekemisen suunta on liiketoimintalinjausten mukainen. Sinua tukemassa on johdon lisäksi Digian esimiesverkosto ja HR. Meillä esimiehen rooliin kuuluvat olennaisesti nämä johtamisen osa-alueet:
  • tavoitteet ja suoriutuminen
  • rooli ja tehtävät
  • vuorovaikutus ja vaikuttaminen
  • palaute ja kannustaminen

Sinulla on tehtävään soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta eli olet toiminut henkilöesimiehenä sekä rekrytoinut ja resursoinut. Uskot yhteiseen tekemiseen ja avoimeen kommunikointiin. Sinulla on mieluusti myös teknistä osaamista integraatio-, Telecom- tai Microsoft-työkalujen parista. Et pelkää haasteita, olet valmis käärimään hihat ja tarttumaan toimeen. Kykenet ottamaan vastuuta ja työskentelemään itsenäisesti. Käyt mielellään aktiivista keskustelua ja sinulla on hyvät yhteistyö- ja vaikuttamistaidot. Seuraat tuntosarvet koholla tiimiläistesi arkea, asetat tavoitteita ja autat heitä menestymään tehtävissään.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi esimiehenä monipuolisissa tilanteissa. Sen lisäksi saat tietenkin erittäin mukavat kollegat ja mahtavan työyhteisön ympärillesi. Digialla työskentelet kannattavasti kasvavassa ohjelmistoalan yrityksessä, joka on mukana suomalaisen digiyhteiskunnan rakentamisessa. Meille elämä on muutakin kuin työtä ja haluamme sinun viihtyvän kanssamme. Meillä saat myös monipuoliset urakehitysmahdollisuudet, kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko? Jos sinulle tuli mieleen kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja tehtävästä antavat Liisa Vihermä, p. 0400 436 082 ja Antti Viinikka (24.10. alkaen), p. 040 508 6295 tai sähköpostilla osoitteesta etunimi.sukunimi (at) digia.com. Voit myös lukea meistä lisää osoitteessa www.digia.com/rekrytointi .

Hakuaika päättyy 31.10.2016. Hae tehtävään oheisesta linkistä ja liity kasvavaan joukkoomme!

Työnantaja: Digia Sijainti: TAMPERE Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 Ilmoituskanava: Digia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TAMPERE

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

81 000 000 € 81000000 %

Liiketoiminnan tulos

5 900 000 € 5900000 %

Henkilöstö

800 800

Liikevoitto-%

7 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Esimies Tampereelle, on ilmoitettu Digia -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa TAMPERE . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa