Ilmoitus jätetty 01.12.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Digian integraatioakatemia - hae parhaiden oppiin Jos tieto ei kulje, pysähtyy kaikki. Ammattimaisilla järjestelmäintegraatioilla varmistetaan, että tieto liikkuu saumattomasti ja arki pyörii. Digialla on yli 20 vuoden kokemus järjestelmäintegraatioiden menestyksekkäästä toteuttamisesta Suomen suurimmille yrityksille lukuisilta eri toimialoilta. Tiimimme ovat itseohjautuvia, ketteriä osaajakokonaisuuksia. Integraatiotekemisemme kasvu jatkuu ja koulutamme tiimeihimme jälleen uusia ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Tämä työpaikka, Digian Integraatioakatemia, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 01.12.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 15.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus