Ilmoitus jätetty 14.11.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

DIGIA CAREER COMPASS - monien mahdollisuuksien urastartti opiskelijoille!Digian Career Compass -rekrytointiohjelma on suunnattu it-alan opiskelijoille, jotka ovat opintojensa loppusuoralla. Sinulla on mielellään jo takana opintoja ohjelmistokehityksestä tai ohjelmointikielistä sekä mahdollisesti kokemusta koodaamisesta. Tärkeintä kuitenkin on asenne: olet motivoitunut oppimaan uusia asioita ja kehittämään osaamistasi. Meillä pääset osallistumaan aitoihin asiakasprojekteihin ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja Pälkäne Tampere Ylöjärvi Hämeenkyrö Kangasala Lempäälä Nokia Orivesi Pirkkala .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Tämä työpaikka, Digia Career Compass, on ilmoitettu Digia -palvelussa 14.11.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.12.2016. Työpaikka sijaitsee Tampere . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 12 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus