Duunitori suosittelee
Java Software Developer

LM-Instruments Oy co HRS Advisors

Parainen

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

eHealth Lead Technical Architect

Nortal

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Banner Digia

Työpaikkakuvaus


DIGIA CAREER COMPASS - monien mahdollisuuksien urastartti opiskelijoille!

Digian Career Compass -rekrytointiohjelma on suunnattu it-alan opiskelijoille, jotka ovat opintojensa loppusuoralla. Sinulla on mielellään jo takana opintoja ohjelmistokehityksestä tai ohjelmointikielistä sekä mahdollisesti kokemusta koodaamisesta. Tärkeintä kuitenkin on asenne: olet motivoitunut oppimaan uusia asioita ja kehittämään osaamistasi. Meillä pääset osallistumaan aitoihin asiakasprojekteihin ja opit tuntemaan nykyaikaisen it-yrityksen toimintatapoja sekä ketteriä menetelmiä.

Digia Career Compass on tilaisuutesi saada arvokasta työkokemusta ja ottaa lennokas urastartti. Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja paljon uutta opittavaa kokeneiden huippuosaajien opastamana. Työsuhteet vaihtelevat lyhyemmistä projektiluontoisista tehtävistä vakituisiin työpaikkoihin. Tekemisen teemoina voi olla jokin seuraavista:

Digitaalisten palveluiden kehittäminen
  • Sähköinen asiointi ja verkkopalvelut
  • Verkkokaupankäynti
  • Palvelumuotoilu ja konsultointi
  • Palveluiden mobilisointi

Toiminnan ohjaaminen
  • Toiminnanohjaus
  • Henkilöstönohjaus
  • Asiakkuuden hallinta

Tiedon hyödyntäminen
  • Tiedon hallinta ja integraatio
  • Analytiikka
  • Tiedon turvaaminen

Nohevimmat hakijat kutsumme nauttimaan aamiaista kanssamme joko Helsinkiin 2.2.2017, Tampereelle 9.2.2017 tai Jyväskylään 10.2.2017 .

Lisätietoa Career Compass -ohjelmasta antaa Merita Olkkonen joko puhelimitse numerosta 050 353 3496 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi (at) digia.com. Lue lisää meistä ja tutustu ohjelman kautta meille tulleen Tuomaksen tarinaan Kauppalehdessä .

Jätä hakemuksesi 18.12.2016 mennessä oheisesta linkistä. Kerro meille itsestäsi joko kirjallisesti tai videolla. Häikäise meidät erityisesti teknisellä osaamisellasi. Muistathan liittää mukaan kuvallisen CV:n, jotta tunnistamme sinut aamiaisella. Tervetuloa mukaan!

Työnantaja: Digia Sijainti: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: Digia

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ

Yritystiedot

Toiminimi Digia Y-tunnus 0831312-4 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

81 000 000 € 81000000 %

Liiketoiminnan tulos

5 900 000 € 5900000 %

Henkilöstö

800 800

Liikevoitto-%

7 % 7 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Digia Career Compass, on ilmoitettu Digia -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Digia. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa TAMPERE, HELSINKI, JYVÄSKYLÄ . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 15 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa