Duunitori suosittelee
Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme LABORATORIOINSINÖÖRIÄ/-TEKNIKKOA toimipisteemme yhteydessä olevaan tutkimus- ja tuotekehityslaboratorioon. Työ sisältää testiajojen suunnittelua, koelaitteiden rakentamista, testien suorittamista ja niiden raportointia. Monipuolinen työ tulee myös tarjoamaan mahdollisuuden menestyä uusien ratkaisujen ideoinnissa ja kehittämisessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, käytännön koneenasennustaitoja, työn organisointi ja -johtotaitoja sekä tavanomaisten ohjelmistojen kuten Word, Excel ja PowerPoint ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nastola teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nastola tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Dieffenbacher Panelboard Oy Y-tunnus 2126938-3 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratorioinsinööri/teknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Dieffenbacher Panelboard Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Nastola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus