Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme LABORATORIOINSINÖÖRIÄ/-TEKNIKKOA toimipisteemme yhteydessä olevaan tutkimus- ja tuotekehityslaboratorioon. Työ sisältää testiajojen suunnittelua, koelaitteiden rakentamista, testien suorittamista ja niiden raportointia. Monipuolinen työ tulee myös tarjoamaan mahdollisuuden menestyä uusien ratkaisujen ideoinnissa ja kehittämisessä. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä työotetta, käytännön koneenasennustaitoja, työn organisointi ja -johtotaitoja sekä tavanomaisten ohjelmistojen kuten Word, Excel ja PowerPoint ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tehdas- ja tuotantotyöntekijät Nastola teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nastola tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Nastola .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Dieffenbacher Panelboard Oy Y-tunnus 2126938-3 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laboratorioinsinööri/teknikko, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Dieffenbacher Panelboard Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nastola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa