Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 24.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Espooseen kouluihin ja päiväkoteihin ylläpito-ja perussiivous työkokemuksen omaavia siistijöitä. Oletko nopea liikkeinen ja pidät urakka töistä vai kenties etsit rauhallisempaa siivoustyötä, jossa tunnet oman kohteesi kuin omat taskusi ja osaat sen mukaan järjestää siivous järjestyksen? Olette sitten kumpi vain kuulisimme mielellämme teistä/kokemuksistanne lisää. Hakemuksen voit lähettää : [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Espoo siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Diamond Glamour Oy Y-tunnus 2471745-2 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.09.2016 ja sen on julkaissut Diamond Glamour Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.12.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus