Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Digia Career Compass

Digia

Tampere

Työpaikkakuvaus

Etsimme Espooseen kouluihin ja päiväkoteihin ylläpito-ja perussiivous työkokemuksen omaavia siistijöitä. Oletko nopea liikkeinen ja pidät urakka töistä vai kenties etsit rauhallisempaa siivoustyötä, jossa tunnet oman kohteesi kuin omat taskusi ja osaat sen mukaan järjestää siivous järjestyksen? Olette sitten kumpi vain kuulisimme mielellämme teistä/kokemuksistanne lisää. Hakemuksen voit lähettää : rappusiivoukset@gmail.com

Web-osoite: http://rappusiivoukset.fi Työnantaja: Diamond Glamour Oy Sijainti: 02780 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Jatkuva haku. Yhteystiedot: Jonna Vuorio rappusiivoukset@gmail.com Ilmoitus jätetty: 24.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02780 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Diamond Glamour Oy Y-tunnus 2471745-2 Toimiala Vaatteiden yleisvähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

69 000 € 47 %

Liiketoiminnan tulos

11 000 € 0 %

Henkilöstö

1 0

Liikevoitto-%

16 % 16 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laitossiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.09.2016 ja sen on julkaissut Diamond Glamour Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02780 - Espoo , osoitteessa 02780 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus