Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme Diacoriin toimeen tarttuvaa kehityspäälliköä Tehtävässä vastaat vaativien ja vaikuttavien asiakaskohtaisten työhyvinvointiprojektien ja - palveluiden myynnistä, toteuttamisesta ja kehittämisestä. Sinulla on laaja-alainen osaaminen työhyvinvoinnin kentästä ja kyky ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Me uskomme onnistumisten syntyvän omien vahvuuksien kanssa työskentelemisestä. Näitä pääset hyödyntämään mm. konsultoinnin, projektien koordinoinnin ja valmentamisen merkeissä. Hallitset strategisemmalla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Munkkivuori() päällikkötason positiot Helsinki Munkkivuori() .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Diacor terveyspalvelut Oy Y-tunnus 0110710-9 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Kehityspäällikkö, kehitystiimi, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Diacor terveyspalvelut Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 27.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00380 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa