Duunitori suosittelee
Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Junior Java Developer

Studentwork

Helsinki

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Kirjanpitäjä

Staria Oyj

Helsinki

Etsimme asiakasyrityksellemme Sähkökeskusasentajaa.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme talousosastomme vahvistukseksi Turkuun osa-aikaista TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA (Finance Assistant) Työssä osallistut yhtiömme ulkoisen laskennan tehtävien hoitoon, olet yhteydessä ulkoistettuun kirjanpitopalveluun ja laskunkäsittelyyn, osallistut tuloksen ja taseen valmisteluun ja tarkastamiseen, lasket kassavirtoja sekä osallistut budjettien ja ennusteiden tekoon. Osallistut myös emoyhtiöraportointiin ja konsernikielenä käytät sujuvasti englantia. Arvostamme kertynyttä talousosaamista (vähintään 1-2v.) ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Turku hallinto, yleiset toimistotyöt Turku taloushallinto Turku määräaikainen Turku talonrakennus hallinto, yleiset toimistotyöt taloushallinto määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi DFC Nordic Oy Y-tunnus 1998514-5 Toimiala Muu luotonanto Rinnakkaistoiminimet Suomen Pienlaina, Risicum Capital, Risicum, Helsingin huutokauppakamari - Helsingfors auktionskammare, iKassa Finland, Riate, OK Money Finance

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Muu taloushallinnon työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut DFC Nordic Oyj. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus