Duunitori suosittelee
System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Lead Android UI developer

Neusoft Finland

Helsinki

Ohjelmistosuunnittelija Tietomekka Oy:lle Ouluun

Adecco Finland

Finland

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Web developer

Intopalo

Tampere

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kuvaus: Pierbridge on eräs maailman johtavista web- ja pilvipohjaisten ohjelmistojen kehittäjistä kuljetusten hallinta- ja logistiikka-alalla. Olemme ylpeitä yli viidentoista vuoden kokemuksestamme sekä tähänastisista saavutuksistamme. Etsimmekin nyt laajenevaan Pierbridge Finland Oy:n R&D tiimiimme DevOps osaajia tukemaan kansainvälistä kasvuamme. Etsimällämme henkilöllä on tietotekniikan tai ohjelmistotekniikan alan koulutus sekä kokemusta ohjelmoijan tehtävistä. Pääosin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vantaa ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, DevOps Ohjelmoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Pierbridge Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus