Duunitori suosittelee
Ohjelmistoammattilainen (Front-end)

Patria

Tampere

Ohjelmistoammattilainen (Back-end)

Patria

33100 - Tampere

Scala Software Developer – ERP järjestelmä

Attendo co Talente Consulting

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Test Engineer (summer trainee)

Procountor Oy

02150 - Espoo

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Kuvaus:
Pierbridge on eräs maailman johtavista web- ja pilvipohjaisten ohjelmistojen kehittäjistä kuljetusten hallinta- ja logistiikka-alalla. Olemme ylpeitä yli viidentoista vuoden kokemuksestamme sekä tähänastisista saavutuksistamme. Etsimmekin nyt laajenevaan Pierbridge Finland Oy:n R&D tiimiimme DevOps osaajia tukemaan kansainvälistä kasvuamme.

Etsimällämme henkilöllä on tietotekniikan tai ohjelmistotekniikan alan koulutus sekä kokemusta ohjelmoijan tehtävistä. Pääosin edellytämme .NET tuntemusta; C# taustalla sekä testiautomaatiokokemusta. Tarjoamme siis haasteellisia tehtäviä ja koulutusta usealla eri teknologian osaamisen alueella.

Toivottava Kokemus:
-Testiautomaatio ja sen kehittäminen
-Automaatiotyökalut, kuten Selenium, Jenkins tai Robot Framework
-Nykyaikaiset DevOps-menetelmät sekä -työkalut
-CI-osaaminen
-Microsoft .NET ohjelmointikokemus sekä selainteknologiat ja -liitännäiset
-Microsoft SQL Server perusperiaatteet
-Moduulitestaus
-Suomen- sekä tyydyttävä englannin kielen taito

Työtehtävät:
-Ohjelmisto- tai automaatiosysteemikehitys
-CI-ympäristön ylläpito
-Laadukkaiden ja helposti huollettavien testauskehysten kehittely
-Ominaisuuksien laadunvalvonta
-Kehittelystandardien huomioon ottaminen sekä niiden edistäminen
-Osallistuminen vertaisarviointituokioihin kollegojen kanssa
-Positiivisen työympäristön ylläpito

Esittely:
Pierbridge on teknologiayritys, jonka tuotteita on käytössä useassa Fortune 500 yrityksessä sekä tuhansissa muissa liikeyrityksissä ympäri maailman. Meillä on toimitiloja Englannissa, Amerikassa, Virossa ja Suomessa. Pierbridgen toimisto sijaitsee Technopoliksen tiloissa, noin 500 metriä Vantaan Aviapoliksen juna-asemalta. Toimistomme ovat upouudet ja tarjoavat työtekijöille puitteet sekä viihtyisään ja luovaan työympäristöön, että henkilökohtaiseen aikaan kuntosaleineen ja henkilöstöravintoloineen.

Lisätiedot:
Lisätietoja antaa Saana Liimatainen / Director of Development numerossa 040-1400999. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian osoitteeseen: saana.liimatainen@pierbridge.com.

www.pierbridge.com
https://www.linkedin.com/company/pierbridge

Avainsanat: software developer, web development, object-oriented programming, mobile development, database, client scripting, cross-browser, frameworks, unit testing, continuous integration, test automation

Web-osoite: http://www.pierbridge.com/ Työnantaja: Pierbridge Finland Oy Sijainti: Teknobulevardi 3 - 5, 01530 VANTAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Saana Liimatainen, Puh: 040-1400999, saana.liimatainen@pierbridge.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Teknobulevardi 3 - 5, 01530 VANTAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, DevOps Ohjelmoija, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Pierbridge Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Teknobulevardi 3 - 5, 01530 VANTAA .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus