Duunitori suosittelee
Juniorikonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Ratkaisukonsultti ohjelmistorobotiikan alalle

Digital Workforce Services Oy

00180 - Helsinki

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Järjestelmäasiantuntija (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Software Architect (Device Development team)

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Senior Software Architect

Notta Systems Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Omaatko vahvan osaamisen Unix/Linux-maailmasta ja haluaisit päästä tekemään monipuolisia järjestelmäasiantuntijan työtehtäviä? Onko sinulla halua oppia uusia tekniikoita ja kehittää eteenpäin juuri rakennettua palvelinsalia? DevNet nimittäin etsii kokenutta järjestelmäasiantuntijaa Lahden päätoimipisteelle. TIETOA TYÖPAIKASTA DevNet tarjoaa yli 30 työntekijän voimin laadukkaita IT-palveluja, kuten hosting- ja virtuaalipalvelinratkaisuja. DevNetille valmistui 2016 uusi palvelinsali Lahteen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Lahti asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi DevNet Oy Y-tunnus 1968583-9 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet WMHost, Datatronic

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Järjestelmäasiantuntija (Linux), on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut DevNet Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus