Duunitori suosittelee
Talent Acquisition Lead

Qvik Oy

00100 - Helsinki

Kehittäjiä ainutlaatuiseen IT-projektiin, Nortal Oy

Studentwork

Helsinki

Automyyjä

VV-Autotalot Oy

00880 - Helsinki

Myyntiedustaja

Smartia Oy

Vantaa

Kesäharjoittelija, Strateginen omaisuudenhallinta, Espoo (2 hlö)

Caruna

Espoo

Tuotekehittäjä

High Metal Group

Helsinki

Ilmoitus jätetty 04.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Destination Lapland Oy on Ylläksellä toimiva mökkimajoituksen keskusvaraamo. Tutustu meihin osoitteessa www.destinationlapland.com Etsimme nyt iloiseen tiimiimme reippaita, oma-aloitteisia, tehokkaita, mutta huolellisia mökkisiivoojia sekä ruskasesongille että talvikaudelle 2016-2017. Perehdytämme tehtäviin, mutta kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Työ on viikonloppupainotteista. Ota rohkeasti yhteyttä, täytämme paikkoja syksyn aikana tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Kolari siivous ja puhtaanapito, jätehuolto .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Destination Lapland Oy Y-tunnus 0884870-0 Toimiala Lomakylät yms. majoitus Rinnakkaistoiminimet Ylläs Travel Service, Tornio-Muonio -River Fishing Services, Tornio-Muonio -River Salmon Fishing, Destination Lapland Real Estates, Ylläksen Ykkösmökit

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mökkisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.08.2016 ja sen on julkaissut Destination Lapland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus