Duunitori suosittelee
Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Työpaikkakuvaus

Destination Lapland Oy on Ylläksellä toimiva mökkimajoituksen keskusvaraamo.

Tutustu meihin osoitteessa www.destinationlapland.com

Etsimme nyt iloiseen tiimiimme reippaita, oma-aloitteisia, tehokkaita, mutta huolellisia mökkisiivoojia sekä ruskasesongille että talvikaudelle 2016-2017.

Perehdytämme tehtäviin, mutta kokemus siivoustyöstä katsotaan eduksi. Työ on viikonloppupainotteista, mutta vapaana myös muutama kokoaikainen työpaikka talvikaudelle.

Ota rohkeasti yhteyttä, täytämme paikkoja syksyn aikana tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Web-osoite: http://www.destinationlapland.com Työnantaja: Destination Lapland Oy Sijainti: Ahdinkuja 1, 95970 ÄKÄSLOMPOLO Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Sanna Toivonen, 0407140014, sanna.toivonen@destinationlapland.com Hakemukset: sanna.toivonen@destinationlapland.com Ilmoitus jätetty: 04.08.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Ahdinkuja 1, 95970 ÄKÄSLOMPOLO

Yritystiedot

Toiminimi Destination Lapland Oy Y-tunnus 0884870-0 Toimiala Lomakylät yms. majoitus Rinnakkaistoiminimet Ylläs Travel Service, Tornio-Muonio -River Fishing Services, Tornio-Muonio -River Salmon Fishing, Destination Lapland Real Estates, Ylläksen Ykkösmökit

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

3 603 000 € 5 %

Liiketoiminnan tulos

106 000 € -26 %

Henkilöstö

12 5

Liikevoitto-%

3 % -25 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Mökkisiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.08.2016 ja sen on julkaissut Destination Lapland Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kolari , osoitteessa Ahdinkuja 1, 95970 ÄKÄSLOMPOLO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa