Duunitori suosittelee
Kokoonpanotyöntekijä, Helo Oy

Adecco Finland

Finland

Betonityöntekijöitä, Parma Oy

Adecco Finland

Finland

Service Engineer Trainee paperiteollisuuteen

Adecco Finland

Finland

Viestintäkoordinaattori-tiedottaja

Siskot ja Simot ry

Järvenpää

Särmääjä asiakkaallemme ohutlevytuotantoon

Adecco Finland

Finland

Kokoaikainen varastotyöntekijä BASF Oy:lle.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Metallialan yritykseen haetaan hitsaustaitoista metallityöntekijää (koneen- ja rautarakennustyöt sekä koneasennusta). Rautarakennehitsausluokka eduksi. Kyseessä on määräaikainen (projekti) . Ota välittömästi puhelimitse yhteys työnantajaan ja sovi tapaaminen. Asunnon hankinnassa avustetaan....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja puu- ja metallialan tehtävät Pertunmaa määräaikainen Pertunmaa tehdas- ja tuotantotyöntekijät Pertunmaa maa-, metsä- ja kalatalouden työt Pertunmaa eläintenhoito (ei maatalous) Pertunmaa koneteollisuuden tehtävät Pertunmaa puu- ja metallialan tehtävät määräaikainen tehdas- ja tuotantotyöntekijät maa-, metsä- ja kalatalouden työt eläintenhoito (ei maatalous) koneteollisuuden tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Desomatic Oy Y-tunnus 1740246-0 Toimiala Metallilankatuotteiden, ketjujen ja jousien valmistus

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Metallimies/hitsaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Desomatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pertunmaa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus