Banner Deltagon Group Oy

Työpaikkakuvaus

Deltagon on Suomen johtava toimija luottamuksellisen sähköisen viestinnän ja asioinnin turvaamisessa. Ratkaisuillamme on Suomessa jo yli 100 000 käyttäjää, pienistä suuriin yrityksiin, finanssialasta julkishallintoon. Deltagon on perustettu vuonna 1999.

Web Developer

Oletko osaava koodaaja, jota myös tietoturva kiinnostaa? Haluatko liittyä rentoon ja ketterään tuotekehitystiimiin?

Deltagon etsii kehitystiimiinsä WEB DEVELOPERIA, joka on hyvä tiimipelaaja ja jolla on tahto kehittyä yhä paremmaksi koodintekijäksi. Web developerina tulet työskentelemään ketterässä kehitystiimissä, joka vastaa tuotekehityksen koko kaaresta; tehtäväsi tulevat liittymään suunnittelusta ja koodaamisesta testaamiseen. Omilla taidoillasi ja mielenkiinnonkohteillasi on merkitystä lopullisen työnkuvasi muotoutumisen kannalta.

Odotamme sinulta näyttöjä ohjelmointiosaamisestasi aiemman työkokemuksen tai esim. harrastuneisuuden / omien projektien kautta. Arvostamme reipasta asennetta ja oivallisia ongelmanratkaisutaitoja. Tiimiimme sopii oppimishaluinen henkilö, jolla on hyvä asenne työntekoa kohtaan.

Edellytämme:

  • Linux-tuntemusta 
  • Hyvää ongelmanratkaisukykyä 
  • Kykyä sujuvaan tekniseen dokumentointiin suomen ja englannin kielellä

Luemme eduksi:

  • Aiemman työkokemuksen ohjelmistokehityksen parista 
  • Perl- tai php-osaamisen 
  • jQuery, Ruby, .NET, SQL, XHTML-, CSS- tai Javascript-osaamisen

Tarjoamme:

  • Paikan rennossa ja nuorekkaassa kehitystiimissä 
  • Tilaa kehittyä oman mielenkiintosi mukaan 
  • Modernit toimitilat Helsingin Lauttasaaressa

Mikäli olet hakemamme henkilö, lähetä CV:si ja hakemuskirjeesi meille sähköpostilla hr@deltagon.fi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 2.11.2016. Paikka täytetään sopivan henkilön löytyessä, joten älä aikaile!

Hakusanat: ohjelmointi, koodaminen, tietoturva, front-end, back-end

Työnantaja: Deltagon Group Oy Sijainti: Itälahdenkatu 22a, Helsinki, Finland Hakemukset: hr@deltagon.fi Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 02.11.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Itälahdenkatu 22a, Helsinki, Finland

Yritystiedot

Toiminimi Deltagon Group Oy Y-tunnus 0948181-6 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet DMC Group

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

1 934 492 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

489 744 € 16 %

Henkilöstö

16 2

Liikevoitto-%

25 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):


Tämä työpaikka, Web Developer (Linux), on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Deltagon Group Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vattuniemi (00210) , osoitteessa Itälahdenkatu 22a, Helsinki, Finland . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .