Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Deltagon on Suomen johtava toimija luottamuksellisen sähköisen viestinnän ja asioinnin turvaamisessa. Ratkaisuillamme on Suomessa jo yli 100 000 käyttäjää, pienistä suuriin yrityksiin, finanssialasta julkishallintoon. Deltagon on perustettu vuonna 1999. Oletko osaava koodaaja jota myös tietoturva kiinnostaa? Haluatko liittyä rentoon ja ketterään tuotekehitystiimiin? Deltagon etsii kehitystiimiinsä WEB DEVELOPERIA, joka on hyvä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ohjelmointi ja ohjelmistokehitys Vattuniemi() ohjelmointi ja ohjelmistokehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Deltagon Group Oy Y-tunnus 0948181-6 Toimiala Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus Rinnakkaistoiminimet DMC Group

Tämä työpaikka, Web Developer (Linux), on ilmoitettu duunitori -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Deltagon Group Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 08.11.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus