Duunitori suosittelee

Ilmoitus jätetty 24.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme tulkkitiimiimme freelance-suhteisia asioimis- ja oikeustulkkeja kaikkialta Suomessa. Toivomme tulkeilta: -soveltuvaa tutkintoa -erinomaista tulkkauskielten taitoa -sitoutumista tulkin ammattisäännöstöön -Suomen yhteiskunnan hyvää tuntemusta -referenssejä tulkkauskokemuksesta. Tulkkaus tapahtuu joko läsnäolo- tai etätulkkauksena (puhelintulkkaus, videokonferenssi). Hakemukset sekä mahdolliset tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen [email protected] . Ilmoitathan sähköpostin aihekentässä, minkä kielen tulkkipalveluja tarjoat (esim. TULKKI/ARABIA). Delingua ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset Helsinki tulkit ja kielenkääntäjät, kielen ammattilaiset .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Delingua Oy Y-tunnus 2009465-7 Toimiala Kääntäminen ja tulkkaus Rinnakkaistoiminimet Delingua Language Services, Kidlingua, Dynaline

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tulkki: swahili, kinjaruanda ja bosnia, on ilmoitettu mol -palvelussa 24.08.2016 ja sen on julkaissut Delingua Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus