Duunitori suosittelee
Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Aluemyyntipäällikkö Satakunnan alueelle

Tibnor

Pori

Aluevastaava myyntiin ja markkinointiin

Face2face

Helsinki

Service Delivery Manager, Tamro

Studentwork

Vantaa

Asiakasryhmäpäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Turku

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Leijuvaan Lahnaan RAVINTOLAPÄÄLLIKÖKSI Etsimme vahvaa ja iloista persoona, jolla on jo kokemusta asiakastapahtumien toteuttamisesta ja ravintolatoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Sinulla on vahvaa otetta ravintolatoiminnan tulosjohtamiseen. Toimit yksikkösi kannustavana ja osallistavana esimiehenä sekä uusien toimintamallien jalkauttajana. Toimit tulosvastuullisena yksikön esimiehenä ja kuulut tulospalkkiojärjestelmän piiriin. Olet tärkeä osa kampanjoiden ja teemojen suunnittelutiimiä, johon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Sipoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Vantaa ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Espoo päällikkötason positiot Helsinki päällikkötason positiot Sipoo päällikkötason positiot Vantaa päällikkötason positiot Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät päällikkötason positiot ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Delifox Ravintolat Oy Y-tunnus 1771143-1 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Punavuoren Ahven, Maltainen Monni, Muikea Muikku, Siivekäs Simppu, Janoinen Lohi, Ravintola Vastarannan Kiiski, Hilpeä Hauki, Kultainen Kuha, Sivistynyt Silakka, Kaunis Kampela, Leijuva Lahna, Black door, Ravintola Sandelss & Sveicci, Old Anchor, Café Brussel, Music Bar The Stage, Rocking Moose, Coyote Ugly, moms, Poker Saloon Helsinki, Delifox, Helsingin Olut-Osaajat, Delifox Henkilöstöpalvelut, Tommyknocker craft beer bar, Flying Fish, Thornbridge bar, Oluthuone Lehto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö Leijuva Lahna, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Delifox Ravintolat Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus