Duunitori suosittelee
Ravintolapäällikkö

Euroresta Oy

33210 - Tampere

Päälliköitä ravintoloihin Holiday Inn ja Rantasipi hotelleihin

Restel

Vantaa

Matkailu- ja ravintola-alan sesonkityöntekijöitä

Break Sokos Hotel Vuokatti / Osuuskauppa Maakunta

Sotkamo

Kokkeja Elmo Sport Bistroon

CMB Ravintolat

Helsinki

Sähkösuunnittelija

Steris Finn-Aqua

Tuusula

Ohjelmistoarkkitehti, Microsoft

Elisa Appelsiini

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Leijuvaan Lahnaan RAVINTOLAPÄÄLLIKÖKSI Etsimme vahvaa ja iloista persoona, jolla on jo kokemusta asiakastapahtumien toteuttamisesta ja ravintolatoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Sinulla on vahvaa otetta ravintolatoiminnan tulosjohtamiseen. Toimit yksikkösi kannustavana ja osallistavana esimiehenä sekä uusien toimintamallien jalkauttajana. Toimit tulosvastuullisena yksikön esimiehenä ja kuulut tulospalkkiojärjestelmän piiriin. Olet tärkeä osa kampanjoiden ja teemojen suunnittelutiimiä, johon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Sipoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Vantaa ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Espoo ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Sipoo ravintola-alan asiakaspalvelu Vantaa ravintola-alan asiakaspalvelu Espoo ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Delifox Ravintolat Oy Y-tunnus 1771143-1 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Punavuoren Ahven, Maltainen Monni, Muikea Muikku, Siivekäs Simppu, Janoinen Lohi, Ravintola Vastarannan Kiiski, Hilpeä Hauki, Kultainen Kuha, Sivistynyt Silakka, Kaunis Kampela, Leijuva Lahna, Black door, Ravintola Sandelss & Sveicci, Old Anchor, Café Brussel, Music Bar The Stage, Rocking Moose, Coyote Ugly, moms, Poker Saloon Helsinki, Delifox, Helsingin Olut-Osaajat, Delifox Henkilöstöpalvelut, Tommyknocker craft beer bar, Flying Fish, Thornbridge bar

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö Leijuva Lahna, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Delifox Ravintolat Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa