Duunitori suosittelee
LVI-työnjohtaja/työmaakoordinaattori (LVI- ja viemärien sukitusprojektit)

Repipe Oy

Turku

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

90410 - Oulu

Server Engineer

Callstats.io

Helsinki

Sesonkityöntekijöitä tavaranvastaanottoon Turun ta

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Järjestelmäasiantuntija - Elisa Appelsiini

Elisa Appelsiini

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Leijuvaan Lahnaan RAVINTOLAPÄÄLLIKÖKSI Etsimme vahvaa ja iloista persoona, jolla on jo kokemusta asiakastapahtumien toteuttamisesta ja ravintolatoiminnan kokonaisvaltaisesta johtamisesta. Sinulla on vahvaa otetta ravintolatoiminnan tulosjohtamiseen. Toimit yksikkösi kannustavana ja osallistavana esimiehenä sekä uusien toimintamallien jalkauttajana. Toimit tulosvastuullisena yksikön esimiehenä ja kuulut tulospalkkiojärjestelmän piiriin. Olet tärkeä osa kampanjoiden ja teemojen suunnittelutiimiä, johon ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät Helsinki ravintola-alan asiakaspalvelu Helsinki ravintola- ja matkailualan esimies- ja hallintotehtävät ravintola-alan asiakaspalvelu .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Delifox Ravintolat Oy Y-tunnus 1771143-1 Toimiala Ravintolat Rinnakkaistoiminimet Punavuoren Ahven, Maltainen Monni, Muikea Muikku, Siivekäs Simppu, Janoinen Lohi, Ravintola Vastarannan Kiiski, Hilpeä Hauki, Kultainen Kuha, Sivistynyt Silakka, Kaunis Kampela, Leijuva Lahna, Black door, Ravintola Sandelss & Sveicci, Old Anchor, Café Brussel, Music Bar The Stage, Rocking Moose, Coyote Ugly, moms, Poker Saloon Helsinki, Delifox, Helsingin Olut-Osaajat, Delifox Henkilöstöpalvelut, Tommyknocker craft beer bar, Flying Fish, Thornbridge bar, Oluthuone Lehto

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Ravintolapäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Delifox Ravintolat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus