Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Deleten vahvistaessa asemaansa haitta-aineiden erikoisosaajana ja purkupalveluiden suurimpana ammattilaisena Pohjoismaissa haemme
Purkupalvelut-liiketoimintaamme Turun alueelle yksikönpäällikköä.

Työtehtäviisi kuuluu tytäryhtiömme Suomen Saneeraustekniikka Oy:n operatiivisen liiketoiminnan johtaminen. Tehtävässäsi vastaat projektien tarjous- ja kustannuslaskennasta, työnsuunnittelusta sekä projektien toteuttamisesta. Johdettavanasi on tällä hetkellä noin kymmenen ammattilaisen joukko ja tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa voimakkaasti lähivuosina. Työskentelet pääsääntöisesti Varsinais-Suomen alueella pääpaikan ollessa Turku.

Etsimme tehtävään projektitoiminnan ammattilaista, jolla on kokemusta sekä tarjouslaskennasta että työmaiden johtamisesta. Esimieskokemus katsotaan eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli
sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus, kuten teknikko, rakennusinsinööri tai -mestari,
sinulla on itsenäinen, tavoitteellinen ja jämäkkä työote,
hallitset tietotekniikan perusohjelmistot (MS Office yms.), kokemus laskenta- ja projektinhallintatyökaluista katsotaan eduksi,
sinulla on innostusta kehittyä ja kehittää,
olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme vastuullisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa Delete-konsernissa, jossa saat hyödyntää osaamistasi ja kehittyä osana ammattitaitoista tiimiä. Pääset osallistumaan kiinnostavimpiin purku- ja korjausrakennuskohteisiin ympäri Suomen.

Tiedusteluihin vastaa Suomen Saneeraustekniikka Oy:n toimitusjohtaja Kai Salmi, puh. 0400 748 118 tai sähköposti kai.salmi@delete.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 11.11.2016 mennesssä osoitteella rekrytointi@delete.fi

Delete on nopeasti kasvava ympäristöpalveluihin keskittynyt konserni, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Delete palvelee teollisuutta, rakentamista ja kiinteistöjä tuottaen Purku-, Teollisuus-, Kiinteistö- ja Kierrätyspalveluja vaativiin asiakastarpeisiin. Delete-konsernin liikevaihto vuonna 2015 oli 135 miljoonaa euroa ja vuonna 2016 yllämme noin 170 miljoonan euron pro forma -liikevaihtoon. Konsernissa työskentelee noin 800 ympäristöpalveluiden ammattilaista ja Deleten noin 30 palvelupistettä kattavat valtakunnallisesti koko Suomen ja Ruotsin.

Web-osoite: http://www.delete.fi Työnantaja: Delete Finland Oy Sijainti: 20100 TURKU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: toimitusjohtaja Kai Salmi, puh. 0400 748 118 tai sähköposti kai.salmi@delete.fi. Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Delete Finland Oy Y-tunnus 1075521-2 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Kymen Prosessipuhdistus, Etelä-Suomen Prosessipuhdistus, Suomen Turbiinipuhdistus, Suomen Homesaneeraus, Megawac, Painehuuhtelu PTV, Putkistohuuhtelu PTV, Prope Finland, Tehoc, Rauman Talotoimi, Vuoksen Teollisuuspuhdistus, Was-STE, Delete Tutkimus, ASB-Consult, HB Sisäilmatutkimus, Delete Kunnostuspalvelut, Lifa Palvelut, ASB-Yhtiöt, Ympäristöpalvelu Enviroc, Delete Vahinkoturva, IV-Special, HB Paloturva, Scan-Clean, Rikano Purkutyöt, Delete Erikoispurku, HB Healthy Buildings, OP-Tekniikka, HB Purkutekniikka, Hesasbest, Lämpöset, Delete Kierrätys- ja Purkupalvelut, Toivosen Rauta, RMS-Ympäristöpalvelut, Delete Purkupalvelut, Seppo Lehtola, Rakennusliike Kos-Ket, Toivonen Yhtiöt

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

35 768 000 € -8 %

Liiketoiminnan tulos

2 041 000 € -50 %

Henkilöstö

272 -39

Liikevoitto-%

6 % -40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yksikönpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Delete Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa