Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Me Deletellä emme pelkää raskasta, likaistakaan työtä. Teemme likaisesta puhtaan, vaarallisesta vaaratonta, jätteestä jälleenkäytettävää ja puramme vanhaa, jotta asiakas pääsee rakentamaan uutta.

Haemme projekti-insinööriä Purkupalvelut -liiketoimintaamme.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisia purkuprojektien laskentaan ja läpivientiin liittyviä töitä. Tehtävässäsi vastaat purkuprojektien tarjous- ja kustannuslaskennasta, osallistut työn suunnitteluun sekä suunnitelmien ja dokumenttien tuottamiseen, osallistut projektin seurantaan ja ohjaukseen sekä raportointiin ja dokumentointiin. Työskentelet pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

Etsimme purku- ja korjausrakentamisen ammattilaista. Sinulla on kokemusta kustannuslaskennasta ja työmaa- / projekti-insinöörin tehtävistä korjausrakennuskohteissa. Työnjohtokokemus katsotaan eduksi. Huomioimme tehtävän täyttämisessä myös vastavalmistuneet.

Olet etsimämme henkilö, mikäli
sinulla on soveltuva rakennusalan koulutus, teknikko, rakennusinsinööri tai -mestari
sinulla on itsenäinen, tavoitteellinen ja jämäkkä työote
hallitset tietotekniikan perusohjelmistot (MS Office yms.), kokemus laskenta- ja projektinhallintatyökaluista katsotaan eduksi
sinulla on innostusta kehittyä ja kehittää
olet avoin, joustava ja omaat hyvät yhteistyötaidot

Tarjoamme sinulle vastuullisen, haasteellisen ja itsenäisen tehtävän kasvavassa Delete-konsernissa, jossa saat hyödyntää osaamistasi ja kehittyä osana ammattitaitoista tiimiä. Pääset osallistumaan kiinnostavimpiin purku- ja korjausrakennuskohteisiin ympäri Suomen.

Tiedusteluihin vastaa laskentapäällikkö Joonas Hiltunen, puh. 0400 475 298 tai sähköposti joonas.hiltunen@delete.fi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen 26.9.2016 mennessä osoitteella rekrytointi@delete.fi

Delete on nopeasti kasvava ympäristöpalveluihin keskittynyt konserni, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Delete palvelee teollisuutta, rakentamista ja kiinteistöjä tuottaen Purku-, Teollisuus-, Kiinteistö- ja Kierrätyspalveluja vaativiin asiakastarpeisiin. Deleten liikevaihto vuonna 2015 oli 135 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee noin 800 ympäristöpalveluiden ammattilaista ja Deleten noin 30 palvelupistettä kattavat valtakunnallisesti koko Suomen ja Ruotsin.

Web-osoite: http://www.delete.fi Työnantaja: Delete Finland Oy Sijainti: Postintaival 7, 00230 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Joonas Hiltunen, joonas.hiltunen@delete.fi, 0400 475 298 Ilmoitus jätetty: 12.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Postintaival 7, 00230 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Delete Finland Oy Y-tunnus 1075521-2 Toimiala Asuin- ja muiden rakennusten rakentaminen Rinnakkaistoiminimet Kymen Prosessipuhdistus, Etelä-Suomen Prosessipuhdistus, Suomen Turbiinipuhdistus, Suomen Homesaneeraus, Megawac, Painehuuhtelu PTV, Putkistohuuhtelu PTV, Prope Finland, Tehoc, Rauman Talotoimi, Vuoksen Teollisuuspuhdistus, Was-STE, Delete Tutkimus, ASB-Consult, HB Sisäilmatutkimus, Delete Kunnostuspalvelut, Lifa Palvelut, ASB-Yhtiöt, Ympäristöpalvelu Enviroc, Delete Vahinkoturva, IV-Special, HB Paloturva, Scan-Clean, Rikano Purkutyöt, Delete Erikoispurku, HB Healthy Buildings, OP-Tekniikka, HB Purkutekniikka, Hesasbest, Lämpöset, Delete Kierrätys- ja Purkupalvelut, Toivosen Rauta, RMS-Ympäristöpalvelut, Delete Purkupalvelut, Seppo Lehtola, Rakennusliike Kos-Ket, Toivonen Yhtiöt

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2014

35 768 000 € -8 %

Liiketoiminnan tulos

2 041 000 € -50 %

Henkilöstö

272 -39

Liikevoitto-%

6 % -40 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.09.2016 ja sen on julkaissut Delete Finland Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Postintaival 7, 00230 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa