Duunitori suosittelee
Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Deemec Oy on pääosin henkilöstönsä omistama Hyvinkäältä ja Romaniasta palveleva mekaniikkasuunnittelun konsulttitoimisto. Asiakaskuntaamme kuuluvat pääasiassa Uudenmaan ja Hämeen teollisuusyritykset, joille tarjoamme mekaniikkasuunnittelun lisäksi sähkö- ja automaatiosuunnittelua, teknistä dokumentointia sekä 3D-visualisointia (kuvarenderöinnit ja videot).

Haemme nyt Projekti-insinööriä osaksi Espoon tiimiämme. Projekti-insinöörinä osallistut toimitusprojektien ja tuotekehitysprojektien teknisen puolen toteutukseen kahdella tapaa;

1. Teknisen dokumentaation tuottaminen ja koordinointi. Tulet myös kehittämään asiakkaan dokumentaatiota ja siihen liittyviä työkaluja ja prosesseja. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa tuotetiedon, varaosalistojen, huolto- ja käyttöohjeiden, testaus- ja toimintaprosessien ja sertifikaattien luominen.

2 . Suunnittelutehtävät käsittäen esimerkiksi järjestelmien P&I -kaavioiden piirtämistä, mekaniikkasuunnittelua, komponenttien valitsemista, järjestelmien toiminnan laskennallista arviointia.

Pääset mukaan mielenkiintoisiin toimitusprojekteihin projektitiimin jäseneksi ja tulkitset asiakasvaatimuksia sekä eri standardeja projektien tarpeisiin. Tehtävän pääpainotus on dokumentaatio, mutta projektiluontoisuudesta johtuen tarpeet vaihtelevat. Tehtävään valitun taidot ja kokemukset otetaan huomioon painotuksessa.
Työskentelet pääasiassa asiakkaiden tiloissa ja toimistollamme tarpeiden mukaan.

Hakijoilta edellytämme:
- Soveltuvaa insinöörin koulutusta tai vastaavaa työkokemusta dokumentointi- tai suunnittelutehtävistä
- Kokemusta teknisen dokumentaation tuottamisesta
- Kokemusta vähintään yhdeltä seuraavista aloista:
oPutkistot (teollisuus, LVI -ala tai kylmätekniikka)
oJäteveden- tai juomavedenkäsittely
oKoneensuunnittelu
oProsessiteollisuus
oKemiantekniikka tai ympäristöteknologia
- Suomen lisäksi työkielenä englanti (sujuva suullinen ja kirjallinen)
- Hyvää teknistä kirjoituskykyä ja -halua
- Paineensietokykyä, sitoutuneisuutta, yhteistyötaitoja

Hakijoilta toivomme:
- CAD -ohjelmisto-osaamista (AutoCAD, CREO, Solidworks, Catia)
- Kokemusta koneensuunnittelusta ja P&ID suunnittelusta
- Kokemusta Adobe InDesign -ohjelmistosta
- Kokemusta jostain dokumentaatiojärjestelmästä

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan hakijan löydyttyä. Tehtävään sopii myös uransa alussa oleva henkilö.

Web-osoite: http://www.deemec.com Työnantaja: Deemec Oy Sijainti: 02650 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan kandidaatin löydyttyä Yhteystiedot: Yhteydenotot: Engineering Manager: Sami Stenman Puh: 044 7961006, etunimi.sukunimi@deemec.com Jos koet että voisit olla etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus CV:n/ansioluettelon kera mahdollisimman pian niin otamme sinut huomioon Ilmoitus jätetty: 11.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02650 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Deemec Oy Y-tunnus 2394892-9 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 908 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

103 000 € 443 %

Henkilöstö

31 31

Liikevoitto-%

5 % 350 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Projekti-insinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.08.2016 ja sen on julkaissut Deemec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02650 - Espoo , osoitteessa 02650 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa