Duunitori suosittelee
Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Vaatealan Tekninen Suunnittelija

Topper Uniform co HRS Advisors

Lieto

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

User Interface Designer

Landis+Gyr Oy

Jyväskylä

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Työpaikkakuvaus

Deemec Oy on pääosin henkilöstönsä omistama Hyvinkäältä ja Romaniasta palveleva mekaniikkasuunnittelun konsulttitoimisto. Tarjoamme asiakkaillemme mekaniikkasuunnittelun lisäksi sähkö- ja automaatiosuunnittelua, teknistä dokumentointia sekä 3D-visualisointia (kuvarenderöinnit ja videot).

Haemme nyt Dokumentointi-insinööriä osaksi Espoon tiimiämme. Dokumentointi-insinöörinä osallistut toimitusprojektien ja tuotekehitysprojektien teknisen puolen toteutukseen. Teknisen dokumentaation tuottaminen ja koordinointi ovat päivittäisiä tehtäviäsi. Tulet myös kehittämään asiakkaan dokumentaatiota ja siihen liittyviä työkaluja ja prosesseja. Muita tyypillisiä tehtäviä ovat tuotetiedon, varaosalistojen, huolto- ja käyttöohjeiden, testaus- ja toimintaprosessien ja sertifikaattien luominen.

Riippuen henkilön taustasta, kokemuksesta ja halukkuudesta tehtäviin voi sisältyä myös suunnittelutehtäviä käsittäen esimerkiksi järjestelmien P&I -kaavioiden piirtämistä, mekaniikkasuunnittelua, komponenttien valitsemista, järjestelmien toiminnan laskennallista arviointia.

Pääset mukaan mielenkiintoisiin toimitusprojekteihin projektitiimin jäseneksi ja tulkitset asiakasvaatimuksia sekä eri standardeja projektien tarpeisiin. Tehtävän pääpainotus on dokumentaatio, mutta projektiluontoisuudesta johtuen tarpeet vaihtelevat. Tehtävään valitun taidot ja työkokemus otetaan huomioon painotuksessa.

Hakijoilta edellytämme:
Soveltuvaa insinöörin koulutusta ja vastaavaa työkokemusta dokumentointi- tai suunnittelutehtävistä
Kokemusta teknisen dokumentaation tuottamisesta ja tarkkaa otetta dokumentoinnin sisällön laadusta
Kokemusta vähintään yhdestä seuraavista aloista:
- Putkistot (teollisuus, LVI -ala tai kylmätekniikka)
- Jäteveden- tai juomavedenkäsittely
- Koneensuunnittelu
- Prosessiteollisuus tai -automaatio
- Kemiantekniikka tai ympäristöteknologia
Suomen lisäksi työkielenä englanti (sujuva suullinen ja kirjallinen)
Hyvää teknistä kirjoituskykyä ja -halua
Paineensietokykyä, sitoutuneisuutta, yhteistyötaitoja

Hakijoilta toivomme:
CAD -ohjelmisto-osaamista (CREO, AutoCAD, Solidworks, Catia)
Kokemusta koneensuunnittelusta ja P&ID suunnittelusta
Kokemusta Adobe InDesign -ohjelmistosta
Kokemusta jostain dokumentaatiojärjestelmästä

Tarjoamme haastavia, monipuolisia ja itsenäisiä työtehtäviä hyvässä tiimissä. Oma kehityksesi on meille tärkeä ja lisähaasteita saa, kun osoittaa osaamistaan tuloksellisesti. Palkkaus on kilpailukykyinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan sopivan hakijan löydyttyä.

Yhteydenotot:
Engineering Manager: Sami Stenman, Puh: +358 44 7961006, etunimi.sukunimi@deemec.com
Jos koet että voisit olla etsimämme henkilö, lähetä meille vapaamuotoinen hakemus CV:n/ansioluettelon kera mahdollisimman pian niin otamme sinut huomioon.

Web-osoite: http://www.deemec.com Työnantaja: Deemec Oy Sijainti: 02100 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Engineering Manager: Sami Stenman, Puh: +358 44 7961006, etunimi.sukunimi@deemec.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 02100 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi Deemec Oy Y-tunnus 2394892-9 Toimiala Kone- ja prosessisuunnittelu

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

1 908 000 € 13 %

Liiketoiminnan tulos

103 000 € 443 %

Henkilöstö

31 31

Liikevoitto-%

5 % 350 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Dokumentointi-insinööri / Documentation Engineer, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Deemec Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 02100 - Espoo , osoitteessa 02100 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus