Duunitori suosittelee
Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Rakennesuunnittelija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Kauppapolitiikan päällikkö

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Debora Oy on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelutarjontaamme kuuluu palveluasumista, kuntoutusta sekä monipuolisia asiakkaan kotiin vietäviä palveluita. Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Työllistämme jo lähes 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Toimintamme on kasvussa ja etsimme palvelutiimeihimme lisää hyviä tyyppejä luomaan kanssamme parempaa arkea!

Perhetyöntekijä

Haemme luotettavaa ja työhönsä sitoutuvia PERHETYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudulle ja Lohjalle

Perhetyöntekijä

Perhetyöntekijä tekee säännöllisiä 2-8h mittaisia kotikäyntejä lapsiperheiden luona pääasiassa pääkaupunkiseudulla. Työ perheissä on tavoitteellista vanhemmuuden tukemista sekä arjen toimivuuteen pyrkivää neuvontaa ja ohjausta, ja tehtävänä on auttaa lapsiperheitä erilaisissa elämäntilanteissa. Työ saattaa sisältää myös erilaisia lapsiperheille suunnattuja liitännäispalveluja, kuten lasten- ja kodinhoitoa, ruoanlaittoa ja lasten kuljettamista harrastuksiin.

Tehtävässä menestyminen edellyttää nuhteetonta taustaa, AMK-tasoisen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan koulutuksen, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä niin itsenäiseen työskentelyyn kuin tiimissä toimimiseen. Työ on luonteeltaan liikkuvaa, joten ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on oleellinen.

Toivomme hakijoilta aiempaa työkokemusta lastensuojelusta ja perhetyöstä. Lisäksi arvostamme palveluhenkisyyttä, sitoutuneisuutta työhön, joustavuutta sekä intoa olla mukana nuorekkaassa ja nopeasti kasvavassa palvelutiimissä, jossa ajatellaan asiakasta aina ensin.

Tarjoamme perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden kehittää omaa ammattitaitoa monipuolisten tehtävien parissa. Henkilöstömme käytössä on laadukkaat työvälineet ja järjestelmät sekä moniammatillisen tiimin tuki. Tarjolla on aluksi tuntiperusteista työtä, myöhemmin mahdollisuus kiinteämpään työsuhteeseen.

Lisätietoja Deborasta ja tarjolla olevista työtehtävistä saat surffaamalla kotisivuillemme www.debora.fi.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa http://www.tuntinetti.fi/Debora.html (liitäthän ansioluettelosi mukaan).

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Kaartinen, niina.kaartinen@debora.fi

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä auttamistyöstä innostuneille, luotettaville ja positiivisille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille.

Web-osoite: http://www.debora.fi Työnantaja: Debora Oy Sijainti: 00440 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Niina Kaartinen, niina.kaartinen@debora.fi Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=798403656&mtId=798468772 Ilmoitus jätetty: 05.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00440 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Debora Oy Y-tunnus 1906667-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet None, Debora Fysio, Debora Hoivakoti Harmonia, Debora Kotihoito, Debora Henkilöstöpalvelut, Debora Lapsiperhepalvelut, Debora Vammaispalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 207 667 € 44 %

Liiketoiminnan tulos

117 255 € -67 %

Henkilöstö

160 160

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Perhetyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 05.10.2016 ja sen on julkaissut Debora Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00440 - Helsinki , osoitteessa 00440 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa