Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Korvausneuvoja

Suomen Vahinkovakuutus Oy

Espoo

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Debora Oy on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelutarjontaamme kuuluu palveluasumista, kuntoutusta sekä monipuolisia asiakkaan kotiin vietäviä palveluita. Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Työllistämme jo lähes 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Toimintamme on kasvussa ja etsimme palvelutiimeihimme lisää hyviä tyyppejä luomaan kanssamme parempaa arkea!

Päivystävä hoitaja

Kaipaamme lisää käsipareja kasvavan toimintammhttps://www.tuntinetti.fi/?wicket:interface=:1::::&wicket:antiCache=71kg4cmid#e tueksi ja etsimme nyt lähihoitajaa päivystävän hoitajan tehtävään pk-seudulle niin asiakasrajapintaan kuin hallinnon tueksi.

Debora on ketterästi kasvava palveluorganisaatio, joka haluaa tarjota asiakkailleen parasta palvelua. Tuletko mukaan?

Voit olla jo hoitoalalla vanha konkari tai vasta uraansa aloitteleva nouseva tähti. Meille tärkeintä on energinen asenteesi asiakaslähtöisen hoitotyön toteutuksessa, jossa tavoitteena on aina tyytyväinen asiakas.

Päivystävän hoitajan työnkuva on hyvin monipuolinen kokonaisuus, joka pääsääntöisesti on päivätyötä arkisin, mutta sisältää mahdollisuuden tehdä toisinaan myös iltoja ja viikonloppuja. Lisäksi työ sisältää ajoittain myös varallaoloa sekä viikonloppupäivystystä. Työsuhde on aluksi määräaikainen. Edellytämme tulevalta kollegaltamme sosiaalista pelisilmää, sujuvaa suomen kielen taitoa sekä nuhteetonta taustaa. Mikäli kuvaus sopii sinuun niin saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle moniammatillisen työyhteisön, kehitysmyönteisen ja mukavan työtiimin sekä työnantajan, joka tukee ammatillista kasvua sekä kehitystä uralla.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Lisätietoja Deborasta ja tarjolla olevista työtehtävistä saat soittamalla 010 320 8833, tai surffaamalla kotisivuillemme www.debora.fi.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa http://www.tuntinetti.fi/Debora.html (liitäthän ansioluettelosi mukaan).

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Lahti, heidi.lahti@debora.fi.

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä auttamistyöstä innostuneille, luotettaville ja positiivisille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille.

Web-osoite: http://www.debora.fi Työnantaja: Debora Oy Sijainti: Kaupintie 10, 00440 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 17.10.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Heidi Lahti, heidi.lahti@debora.fi. Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=739092811&mtId=739092819 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaupintie 10, 00440 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Debora Oy Y-tunnus 1906667-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet None, Debora Fysio, Debora Hoivakoti Harmonia, Debora Kotihoito, Debora Henkilöstöpalvelut, Debora Lapsiperhepalvelut, Debora Vammaispalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 207 667 € 44 %

Liiketoiminnan tulos

117 255 € -67 %

Henkilöstö

160 160

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Päivystävä hoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Debora Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaupintie 10, 00440 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa