Duunitori suosittelee
Web Developer (Java)

Maatalouden Laskentakeskus Oy co Studentwork

Jyväskylä

Siltasuunnittelija (Kuopio tai Tampere)

Destia

Tampere

SW developers for intelligent energy management

Reactive Technologies

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Tarjouslaskija

Destia

Vantaa

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Työpaikkakuvaus

Debora Oy on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelutarjontaamme kuuluu palveluasumista, kuntoutusta sekä monipuolisia asiakkaan kotiin vietäviä palveluita. Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Työllistämme jo lähes 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Toimintamme on kasvussa ja etsimme palvelutiimeihimme lisää hyviä tyyppejä luomaan kanssamme parempaa arkea!

Lymfaterapeutti

Haemme ammattitaitoista, joustavaa ja luotettavaa LYMFATERAPEUTTIA itsenäiseen työhön Turun seudulle.

Onko Sinulla sekä fysioterapeutin että lymfaterapeutin pätevyys ja työkokemusta kotikäynneistä? Olethan ajokortillinen ja autoileva? Pärjääthän hyvin itsenäisessä työssä ja tulethan toimeen erilaisten ihmisten kanssa? Tervetuloa töihin Debora Fysioon!

Tarjolla oleviin tehtäviin kuuluu kotikäyntejä laajasti Turun seudulla. Työ voi sisältää vaihtelevasti yksilö- ja ryhmäkuntoutusta. Asiakaskunta on monimuotoista ja sisältää niin työikäisiä, vaikeavammaisia kuin ikääntyneitäkin. Toivomme valmiutta joustavaan 2-vuorotyöhön. Mikäli olet kiinnostunut vain osa-aikatyöstä tai olet ammatinharjoittaja, täytä silti hakemus verkkosivuillamme niin otamme Sinuun yhteyttä.

Debora on aloittanut palvelutoiminnan Turussa 1.10.2016. Rakennamme parhaillaan asiakaskuntaa ja tarjoamme tässä vaiheessa tuntiperusteista työtä.

Arvostamme reipasta ja itsenäistä työotetta, yhteistyökykyä, joustavuutta sekä kokemusta vastaavista tehtävistä. Sujuva ruotsinkielen taito katsoaan eduksi. Tarjoamme perehdytyksen, joustavan työajan, mukavat työkaverit, laadukkaat työtilat ja välineet sekä täydennyskoulutusmahdollisuuksia.

Hakemukset toivotaan ensisijaisesti sähköisessä muodossa. Lisätietoja Deborasta ja tarjolla olevista työtehtävistä saat surffaamalla kotisivuillemme www.debora.fi ja www.deborafysio.fi. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa http://www.tuntinetti.fi/Debora.html (liitäthän ansioluettelosi mukaan).

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Huikari, paivi.huikari@debora.fi.

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä auttamistyöstä innostuneille, luotettaville ja positiivisille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille.

Web-osoite: http://www.debora.fi Työnantaja: Debora Oy Sijainti: Apilakatu 13, 20740 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 02.01.2017, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Huikari, paivi.huikari@debora.fi. Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=803431526&mtId=803431863 Ilmoitus jätetty: 08.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Apilakatu 13, 20740 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Debora Oy Y-tunnus 1906667-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet None, Debora Fysio, Debora Hoivakoti Harmonia, Debora Kotihoito, Debora Henkilöstöpalvelut, Debora Lapsiperhepalvelut, Debora Vammaispalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 207 667 € 44 %

Liiketoiminnan tulos

117 255 € -67 %

Henkilöstö

160 160

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lymfaterapeutti, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Debora Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Apilakatu 13, 20740 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa