Duunitori suosittelee
Tiesuunnitteluun ryhmä-/projektipäällikkö

Destia

Jyväskylä

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Etsimme kahta Käytönsuunnittelijaharjoittelijaa Espooseen!

Academic Work

Espoo

Työpaikkakuvaus

Debora Oy on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelutarjontaamme kuuluu palveluasumista, kuntoutusta sekä monipuolisia asiakkaan kotiin vietäviä palveluita. Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Työllistämme jo yli 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Toimintamme on kasvussa ja etsimme palvelutiimeihimme lisää hyviä tyyppejä luomaan kanssamme parempaa arkea!

Laskutusassistentti

Etsimme osa-aikaista LASKUTUSASSISTENTTIA kasvavan toimintamme tueksi Helsinkiin.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, viihtyisän työympäristön ja mukavat työkaverit. Saat asianmukaisen perehdytyksen työhösi sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisten taloushallintoon keskittyvien tehtävien puitteissa.

Työn tarkoitus on tukea yhtiön taloushallintoa, jotta onnistuisimme parhaalla mahdollisella tavalla tehtävässämme ketteränä palveluorganisaationa. Tehtäviin kuuluu ainakin myynti- ja ostolaskutusta, asiakaspalvelua, asiakirjojen laatimista, sekä muita assistentin tehtäviä. Työajat ovat joustavasti sovittavissa, joten tehtävä sopii hyvin esimerkiksi opiskelijalle. Jatkossa on mahdollisuus myös kesätyöhön sekä sijaisuuksiin lomien aikana.

Työ voi alkaa heti tai sopimuksen mukaan.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa http://www.tuntinetti.fi/Debora.html (liitäthän ansioluettelosi mukaan).

Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä vain sähköpostitse Krista Saarinen, krista.saarinen@debora.fi ja Essi Juvonen, essi.juvonen@debora.fi.

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä auttamistyöstä innostuneille, luotettaville ja positiivisille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille.

Web-osoite: http://www.debora.fi Työnantaja: Debora Oy Sijainti: Kaupintie 10, 00440 HELSINKI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä vain sähköpostitse Krista Saarinen, krista.saarinen@debora.fi ja Essi Juvonen, essi.juvonen@debora.fi. Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=805030480&mtId=805302098 Ilmoitus jätetty: 10.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaupintie 10, 00440 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Debora Oy Y-tunnus 1906667-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet None, Debora Fysio, Debora Hoivakoti Harmonia, Debora Kotihoito, Debora Henkilöstöpalvelut, Debora Lapsiperhepalvelut, Debora Vammaispalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 207 667 € 44 %

Liiketoiminnan tulos

117 255 € -67 %

Henkilöstö

160 160

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Laskutusassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Debora Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaupintie 10, 00440 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 8 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa