Duunitori suosittelee
Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Kokki

CMB Ravintolat

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Taksinkuljettajia

Kovanen

00510 - Helsinki

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Debora Oy on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelutarjontaamme kuuluu palveluasumista, kuntoutusta sekä monipuolisia asiakkaan kotiin vietäviä palveluita. Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Työllistämme jo lähes 400 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Toimintamme on kasvussa ja etsimme palvelutiimeihimme lisää hyviä tyyppejä!

Lähihoitaja hoitorinkeihin pk-seudulle

Haemme luotettavia, energisiä ja työhönsä sitoutuvia LÄHIHOITAJIA HOITORINKITYÖSKENTELYYN PK-SEUDULLE!

Lähihoitaja työskentelee vaikeavammaisen asiakkaan tukena ja auttaa päivittäisissä toimissa, joista avustettava henkilö ei vamman tai sairauden vuoksi itse selviä (kuten liikkuminen, pukeutuminen, peseytyminen ja ruokailu). Työ tapahtuu pääasiassa asiakkaan kotona aamu-, ilta- tai yövuoroissa. Työn sisältö vaihtelee ja riippuu asiakkaan yksilöllisistä tarpeista.

Hakemamme henkilö on vastuullinen, joustava, työhönsä sitoutuva sekä kiinnostunut laadukkaan ja asiakaslähtöisen hoidon toteuttamisesta. Edellytämme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä nuhteetonta taustaa.

Toivomme monipuolista työkokemusta hoitoalalta. Voit olla myös opintojesi loppuvaiheessa. Perehdytämme työntekijän hoitorinkeihin sekä erityistaitoja vaativiin tehtäviin.

Mahdollisuus vakituiseen tai keikkaluonteiseen tuntityösuhteeseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, tiimin tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin.


Mikäli kiinnostuit, surffaa kotisivuillemme www.debora.fi ja täytä sähköinen hakemuskaavake, niin otamme sinuun yhteyttä. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa http://www.tuntinetti.fi/Debora.html (liitäthän ansioluettelosi mukaan).

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, mahdollisesti jo hakuajan aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa matias.makela@debora.fi

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä auttamistyöstä innostuneille, luotettaville ja positiivisille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille.

Web-osoite: http://www.debora.fi Työnantaja: Debora Oy Sijainti: Kaupintie 10, 00440 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: Mahdollisimman pian Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa matias.makela@debora.fi Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=295974018&mtId=556022351 Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaupintie 10, 00440 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Debora Oy Y-tunnus 1906667-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet None, Debora Fysio, Debora Hoivakoti Harmonia, Debora Kotihoito, Debora Henkilöstöpalvelut, Debora Lapsiperhepalvelut, Debora Vammaispalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 207 667 € 44 %

Liiketoiminnan tulos

117 255 € -67 %

Henkilöstö

160 160

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Lähihoitaja hoitorinkeihin, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Debora Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaupintie 10, 00440 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa