Duunitori suosittelee
Daghemsföreståndare, Pilke Merituuli

Pilke Päiväkodit Oy

Espoo

Huippumyyjäksi Academic Workille B2B-ratkaisumyyntiin!

Academic Work

Helsinki

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

Etsimme kahta Käyttökeskuksen operaattoriharjoittelijaa Carunalle Espooseen!

Academic Work

Espoo

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Debora Oy on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelutarjontaamme kuuluu palveluasumista, kuntoutusta sekä monipuolisia asiakkaan kotiin vietäviä palveluita. Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Työllistämme jo lähes 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Toimintamme on kasvussa ja etsimme palvelutiimeihimme lisää hyviä tyyppejä luomaan kanssamme parempaa arkea!

Jalkojenhoitaja

Etsimme jalkojenhoitajaa työskentelemään Turun alueella kotona asuvien asiakkaiden parissa.

Haemme erityisesti kotikäyntitoiminnasta kiinnostunutta JALKOJENHOITAJAA/JALKATERAPEUTTIA tuntityöhön Turun seudulle. Myös omalla toiminimellä työskentelevät alihankkijat voivat hakea.

Hakijan tulee olla Valvirassa rekisteröity jalkojenhoitaja tai jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut tai jalkaterapeutti (AMK).

Jalkojenhoidon tavoitteena on ehkäistä jalkasairauksia, tunnistaa olemassa olevia jalkaongelmia ja hoitaa jo syntyneitä vaurioita. Lisäksi jalkojenhoitajan tulee ohjata asiakasta eteenpäin sairauksien hoidossa. Jalkojenhoito on osa hyvää terveydenhoitoa, lisäksi tavoitteena kuntouttava työote, jossa ohjataan tarvittaessa asiakasta omatoimiseen jalkojenhoitoon.

Jalkojenhoitaja tulisi työskentelemään osana moniammatillista ja itseohjautuvaa kotihoidon palvelutiimiä, jossa asiakkaat asetetaan aina etusijalle. Edellytämme hakijalta nuhteetonta taustaa, joustavuutta sekä itsenäistä ja reipasta työotetta.

Ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa ovat työskentelyn kannalta välttämättömiä. Arvostamme aiempaa kokemusta ikääntyneistä asiakkaista ja kotikäyntitoiminnasta. Lisäksi toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä sekä halukkuutta olla mukana kehittämässä laadukkaita sosiaali- ja terveysalan palveluita yksityisellä sektorilla.

Tarjoamme monipuolisen ja haastavan työn, mukavat työkaverit, mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin sekä kilpailukykyisen palkan. Mikäli kiinnostuit, surffaa kotisivuillemme www.debora.fi ja täytä sähköinen hakemuskaavake, niin otamme sinuun yhteyttä. Tervetuloa iloiseen joukkoomme!

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa http://www.tuntinetti.fi/Debora.html (liitäthän ansioluettelosi mukaan).

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Huikari, paivi.huikari@debora.fi.

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä auttamistyöstä innostuneille, luotettaville ja positiivisille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille.

Web-osoite: http://www.debora.fi Työnantaja: Debora Oy Sijainti: Apilakatu 13, 20740 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 02.01.2017 Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Huikari, paivi.huikari@debora.fi. Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=803440533&mtId=803440535 Ilmoitus jätetty: 08.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Apilakatu 13, 20740 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Debora Oy Y-tunnus 1906667-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet None, Debora Fysio, Debora Hoivakoti Harmonia, Debora Kotihoito, Debora Henkilöstöpalvelut, Debora Lapsiperhepalvelut, Debora Vammaispalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 207 667 € 44 %

Liiketoiminnan tulos

117 255 € -67 %

Henkilöstö

160 160

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jalkojenhoitaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Debora Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Apilakatu 13, 20740 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa