Duunitori suosittelee
LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Pienoislinja-autonkuljettajia (D1)

Kovanen

00510 - Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Kokki

Sokotel Oy

Ohjelmistotestaaja

Elisa Appelsiini

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Debora Oy on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelutarjontaamme kuuluu palveluasumista, kuntoutusta sekä monipuolisia asiakkaan kotiin vietäviä palveluita. Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Työllistämme jo lähes 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Toimintamme on kasvussa ja etsimme palvelutiimeihimme lisää hyviä tyyppejä luomaan kanssamme parempaa arkea!

Henkilökohtainen avustaja

Etsimme nyt henkilökohtaisia avustajia kotona asuville asiakkaillemme Turun seudulla.

Henkilökohtaisena avustajana työskenteleminen on vaihtelevaa ja monipuolista. Työ voi sijoittua esimerkiksi asiakkaan kotiin, työpaikalle, kouluun, vapaa-ajan toimintaan tai jopa matkoille. Työn sisältö ja työajat määräytyvät asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan, käytännössä avustaja auttaa asiakasta kaikissa niissä arkielämän toiminnoissa joita asiakas itse tekisi mikäli pystyisi. Avustaja huolehtii tarvittaessa myös kodinhoidollisista töistä ja asioinnista asiakkaan toiveet huomioiden. Asiakaskäyntien kesto vaihtelee pääsääntöisesti 2-8h välillä ja suurin tarve on arkisin aamuvuorojen tekijöille.

Asiakkaamme asuvat Turussa tai naapurikunnissa ja jokaiselle asiakkaalle on tehty kartoitus tarvittavasta palvelusta ja avusta. Kannustamme avustajia sitoutumaan yhteen tai useampaan asiakkaaseen osana itseohjautuvaa tiimiä, mutta tarjoamme myös mahdollisuuden tehdä satunnaisia vuoroja eri työkohteissa kulloisenkin tarpeen mukaan. Autamme työntekijöitä räätälöimään itselleen sopivan työskentelyrytmin.

Debora on aloittanut palvelutoiminnan Turun seudulla 1.10.2016. Tarjoamme nyt tuntiperusteista työtä sekä myöhemmin toiminnan vakiintuessa on mahdollisuus myös vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, tiimin tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa http://www.tuntinetti.fi/Debora.html (liitäthän ansioluettelosi mukaan).

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Huikari, paivi.huikari@debora.fi.

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä auttamistyöstä innostuneille, luotettaville ja positiivisille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille.

Web-osoite: http://www.debora.fi Työnantaja: Debora Oy Sijainti: Apilakatu 13, 20740 TURKU Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Lisätietoja tehtävästä antaa Päivi Huikari, paivi.huikari@debora.fi. Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=803429146&mtId=803429163 Ilmoitus jätetty: 08.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Apilakatu 13, 20740 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Debora Oy Y-tunnus 1906667-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet None, Debora Fysio, Debora Hoivakoti Harmonia, Debora Kotihoito, Debora Henkilöstöpalvelut, Debora Lapsiperhepalvelut, Debora Vammaispalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 207 667 € 44 %

Liiketoiminnan tulos

117 255 € -67 %

Henkilöstö

160 160

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Debora Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Apilakatu 13, 20740 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

Suomen lähi- ja perushoitajaliitto

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa