Duunitori suosittelee
BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Juristi arvopaperimarkkinatoiminnon sopimustehtäviin

Varma

Helsinki

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Legal Trainee

Ernst & Young Oy

00100 - Helsinki

Cabin Crew

Finnair Oyj

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Debora Oy on sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva suomalainen perheyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Palvelutarjontaamme kuuluu palveluasumista, kuntoutusta sekä monipuolisia asiakkaan kotiin vietäviä palveluita. Vuonna 1999 käynnistyneen toimintamme lähtökohtana on ollut palvella niin julkista kuin yksityistäkin asiakassektoria joustavasti ja laadukkaasti. Työllistämme jo lähes 500 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Toimintamme on kasvussa ja etsimme palvelutiimeihimme lisää hyviä tyyppejä luomaan kanssamme parempaa arkea!

Henkilökohtainen avustaja

Etsimme iloisia, joustavia ja ehdottoman luotettavia avustajia asiakkaillemme pääkaupunkiseudulle.

Henkilökohtaisena avustajana työskentely on vaihtelevaa ja monipuolista. Työ voi sijoittua esimerkiksi asiakkaan kotiin, työpaikalle, kouluun, vapaa-ajan toimintaan tai jopa matkoille. Työn sisältö ja työajat määräytyvät asiakkaan yksilöllisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Avustaja huolehtii tarvittaessa myös avustamisesta päivittäisissä toiminnoissa ja ruoanlaitosta, kodinhoidollisista töistä ja asioinnista sekä ulkoilusta ja sosiaaliseen toimintaan osallistumisesta asiakkaan toiveet huomioiden. Asiakaskäyntien kesto vaihtelee pääsääntöisesti 2-8h välillä.


Lisätietoja tehtävän vaatimista taidoista:
Hakemamme avustaja on omatoiminen, organisointikykyinen ja ratkaisukeskeinen. Edellytämme hakijoilta asiakaspalveluhenkisyyttä sekä nuhteetonta taustaa. Koulutusta ei vaadita, mutta kokemus henkilökohtaisesta avusta on eduksi. Työ sopii myös opiskelijalle.

Tarjolla on tuntiperusteista työtä sekä mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, tiimin tuen sekä mahdollisuuden vaikuttaa omiin työvuoroihin.

Tunnistitko itsesi? Täytä pikaisesti hakemuslomake osoitteessa http://www.tuntinetti.fi/Debora.html (liitäthän ansioluettelosi mukaan).

Valinnat tehdään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Sähköpostilla matias.makela@debora.fi

Hakusanat: avustaja, henkilökohtainen avustaja, osa-aikatyö, tuntityö, keikkatyö, vakituinen työ, pääkaupunkiseutu

Tarjolla on monipuolisia tehtäviä auttamistyöstä innostuneille, luotettaville ja positiivisille sosiaali- ja terveydenhuollon osaajille.

Web-osoite: http://www.debora.fi Työnantaja: Debora Oy Sijainti: Kaupintie 10, 00440 HELSINKI Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 23.10.2016, Heti sopivien henkilöiden löydyttyä Yhteystiedot: Sähköpostilla matias.makela@debora.fi Hakemukset: https://www.tuntinetti.fi/job-opening?jobId=731652931&mtId=731656014 Ilmoitus jätetty: 04.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaupintie 10, 00440 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Debora Oy Y-tunnus 1906667-5 Toimiala Muu terveyspalvelu Rinnakkaistoiminimet None, Debora Fysio, Debora Hoivakoti Harmonia, Debora Kotihoito, Debora Henkilöstöpalvelut, Debora Lapsiperhepalvelut, Debora Vammaispalvelut

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

8 207 667 € 44 %

Liiketoiminnan tulos

117 255 € -67 %

Henkilöstö

160 160

Liikevoitto-%

1 % -83 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Henkilökohtainen avustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Debora Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kaupintie 10, 00440 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 13 kappaletta .

Yhteistyössä

Laskuta ilman omaa yritystä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa