Duunitori suosittelee
IT Recruiter Academic Workille!

Academic Work

Helsinki

Rekrytoija

Värväämö

Tampere

Henkilöstöpäällikkö

HR4 Group

Espoo

Tarkastaja

BDO Oy

Helsinki

Tekstinsuunnittelija/Copywriter

Suomen Punainen Risti

Helsinki

Sesonkityöntekijä

Bauhaus & Co Ky

01510 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 31.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

DESCRIPTION DealDash is an Internet retailer & brand promotion platform with more than 9,000,000+ US based customers. Founded in 2009, the company is one of Finland's fastest growing e-commerce companies (Kauppalehti Kasvajat award 2013), having quickly grown from zero to 40M+ EUR revenue, 100% from the US market. In 2013, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja henkilöstöhallinto ja -kehitys Helsinki henkilöstöhallinto ja -kehitys .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi DealDash Oyj Y-tunnus 2290026-1 Toimiala Rahoitusalan holdingyhtiöiden toiminta

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Employee Experience Manager (HR & Facilities), on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut DealDash Oyj. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 14.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus