Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Tarjoilija

Sokotel Oy

Helsinki

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

ETSITÄÄN HUIPPUTYYPPEJÄ HUOLTAMOTYÖHÖN

Tarjoamme monipuolista ja haasteellista työtä täysi-ikäisille huoltamotyöntekijöille Shell-huoltamoille Espoon alueella.
Arvostamme kaupallisen tai autoalan peruskoulutusta ja työkokemusta asiakaspalvelutyöstä tai autoista. Edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa (muu kielitaito eduksi), iloista asennetta asiakaspalveluun, B-ajokorttia, INTOA MYYNTITYÖHÖN, kiinnostusta autotarvikkeisiin ja autotekniikkaan sekä mahdollisuutta tehdä työvuoroja maanantaista perjantaihin klo 10-18 ja lauantaisin klo 9-15

Toimenkuvaan kuuluu polttoaineiden palvelutankkaamista, autotuotteiden aktiivimyyntiä ja pienimuotoisia autoteknisiä tehtäviä esim. tuulilasien pesemistä, moottoriöljyn tarkastamista ja nesteiden täyttämistä. TYÖ TAPAHTUU ULKONA mittarikentällä vaativissakin sääolosuhteissa, joten työssä edellytetään hyvää fyysistä terveydentilaa. Työhön perehdytetään ja annetaan tarvittava koulutus sekä ulkotyöhön soveltuvat, laadukkaat ja turvalliset työvaatteet.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn, savuttoman työympäristön, mukavat työajat, reilut työkaverit ja MAHDOLLISUUTTA VAIKUTTAA OMAAN PALKKAANSA Shell-liikemerkin alla toimivalla, 120 henkilöä työllistävällä työnantajalla.

Työnantaja: DCity Stations Oy Sijainti: Bellinmäki 2, 02740 ESPOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen maisa.uotinen@dcity.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Bellinmäki 2, 02740 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi DCity Stations Oy Y-tunnus 2024653-4 Toimiala Huoltamotoiminta

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

11 740 000 € 0 %

Liiketoiminnan tulos

309 000 € 648 %

Henkilöstö

120 -5

Liikevoitto-%

3 % 3 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltamotyöntekijä / Palvelumestari, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut DCity Stations Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Bellinmäki 2, 02740 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa