Duunitori suosittelee
Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Järjestelmätukihenkilö

Swarco Finland Oy

Espoo

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Web Developer (Linux)

Deltagon Group Oy

Vattuniemi (00210)

Embedded Linux Developers

Bittium Wireless Oy

Oulu

Työpaikkakuvaus

Haussa tarkka ja tunnollinen

Data Entry-työntekijä, Mercell Suomi Oy, Helsinki

Mercell on voimakkaasti kasvava Pohjois-Euroopan johtava hankintapalveluja tuottava yritys, jonka palvelut helpottavat ja tehostavat ostajien ja toimittajien välistä kanssakäymistä ja kaupankäyntiä. Vuonna 1999 perustetulla yrityksellä on yli 140 työntekijää seitsemässä maassa ja yrityksen pääkonttori sijaitsee Oslossa.

Vahvistamme organisaatiota Suomessa ja haemme nyt joukkoomme
Data Entry -työntekijää monipuolisiin tiedonhaku- ja tallennustehtäviin.
Vakituiseen työsuhteeseen palkattavan henkilön keskeisin tehtävä on tunnistaa, kerätä, tutkia, tallentaa ja julkaista asiakkaidemme kannalta arvokasta dataa yhteistyössä kansainvälisen kollegaverkoston kanssa. Pienessä organisaatiossa olet kuitenkin myös valmis tarttumaan muihinkin työtehtäviin esim. asiakastukeen liittyen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kieltä, hyvää internet- ja tietoteknistä osaamista tiedonhakuun liittyen. Olet tarkka ja järjestelmällinen loppuunsaattaja joka haluaa nähdä työnsä tulokset asiakkaidemme hyötyinä ja olla mukana kehittämässä hankintavahtipalvelustamme maailman parhaan. CPV-koodien tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme järjestelmällisen, itsenäisen ja mielekkään työn hyvissä puitteissa, mahdollisuuden ottaa vastuuta ja kasvaa omassa roolissasi arvostetuksi huippuosaajaksi kehittyvässä kansainvälisessä konsernissa.
Aloituspäivän voimme sopia joustavasti. Mercell on perheystävällinen yritys.

Hae paikkaa heti tai viimeistään ma 31.10.2016 mennessä lähettämällä
hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sähköpostitse alla olevaan osoitteeseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Laatupäällikkö Julien Louvrier, julo@mercell.com, 0207 528 604 (tavattavissa ti 25.10. ja ke 26.10. klo 10-11).

Web-osoite: http://mercell.com Työnantaja: Mercell Suomi Oy Sijainti: Paciuksenkatu 25, 00270 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Julien Louvirer, 0207 528 604, julo@mercell.com (tavattavissa ti 25.10. ja ke 26.10. klo 10-11) Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Paciuksenkatu 25, 00270 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Data Entry -työntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Mercell Suomi Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Paciuksenkatu 25, 00270 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa