Duunitori suosittelee
Betonityöntekijä

Suomen Pintabetoni Oy

Kerava

Electrical Diesel Engineer

Adecco Finland

Finland

Louhinnan suunnittelija/Kaivosmittaaja

Nordkalk Oy Ab

08100 - Lohja

Tuotantopäällikkö

Lindström Oy

Helsinki

Etsimme laadunvalvojaa Fescon Oy:lle

Adecco Finland

Finland

CNC-koneistaja Dinoliftille Loimaalle

Adecco Finland

Finland

Hitsaaja, Elematic Oy

Adecco Finland

Finland

Tuotantopäällikkö

Comforta Oy

Jyväskylä

Etsimme CNC-koneistajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

DuPont Nutrition & Health -liiketoimintayksikköön kuuluva Danisco Sweeteners Oy Kotkan tehdas on maailman johtava ksylitolin ja korkealaatuisen fruktoosin valmistaja. Lisätietoja www.dupont.com. Haemme Kotkan tehtaalle KÄYTTÖINSINÖÖRIÄ tuotannon ja prosessien käyttö- ja kehittämistehtäviin. Käyttöinsinööri -kehittää ja optimoi olemassa olevia hydraus-, erotus- ja kiteytysprosesseja sekä niihin liittyviä apuprosesseja -valvoo ja johtaa tuotantoprosessien tehokkuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kaivos- ja metallialan tehtävät Kotka tehdas- ja tuotantotyöntekijät Kotka teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät Kotka kaivos- ja metallialan tehtävät tehdas- ja tuotantotyöntekijät teollisuuden suunnittelu-, kehitys- ja asiantuntijatehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Danisco Sweeteners Oy Y-tunnus 1657278-3 Toimiala Muu luonnontieteellinen tutkimus ja kehittäminen Rinnakkaistoiminimet Xyrofin, Danisco Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Käyttöinsinööri, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Danisco Sweeteners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee Kotka . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 7 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus