Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Damicon Kraa Oy on vuonna 1994 perustettu tietotekniikan alan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä palvelin- sekä tehotyöasemaratkaisuja vaativiin toimintaympäristöihin. Olemme vakavarainen AAA-luokiteltu yritys, jonka omistus on vahvasti omissa käsissä. Päätuotteinamme ovat yhdysvaltalaisen Supermicro-yrityksen tuotteille pohjautuvat kokoonpanot, joiden osalta olemme Suomen johtava toimittaja. Etsimme nyt joukkoomme teknologiaorientoitunutta B2B-myyjää, jonka tehtäviin kuuluvat ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Damicon Kraa Oy Y-tunnus 0958979-8 Toimiala Tietokoneiden, oheislaitteiden ja ohjelmistojen tukkukauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, B2B-myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Damicon Kraa Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa