Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

CWN-Partner Franchising Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden aloitta yrittäminen ilman pääomaa. Asiakas- kohtaamisissa ainutlaatuiset tuotteet ja henkilökohtainen myyntityö on yrityksemme perusta. Asiakastyytyväisyytemme on huippuluokkaa. www.unitekno.com www.dolphin.fi Tarjoamme helpon ja turvallisen tavan ryhtyä yrittäjäksi. aloitus mahdollinen ilman pääomaa valmiit asiakkaat markkinajohtajan tuotteet koulutuksen tehtävään joustavat ehdot mahdollisuus huippuansioihin nykyaikaisen myynnin tuen mahdollisuuden luoda ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja yrittäjä Vaasa kauppiaat ja myymälänhoito Vaasa yrittäjä kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi CWN-Direct Oy Y-tunnus 0824584-6 Toimiala Sähkötarviketukkukauppa Rinnakkaistoiminimet Puhdasnet, Rekrytointipalvelu Highway

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Jälleenmyyjä / Yrittäjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut CWN Direct Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 65100 - Vaasa . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 14 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus