Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Talousassistentti

Bookers Group Oy

Helsinki

Elämyksentuottaja

Pizzarium / Royal Ravintolat

Helsinki

Brand Manager

Midsona co HRS Advisors

Vantaa

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Do you want to be part of our dynamic team working at the heart of an international company? Do you enjoy a vibrant, young and motivating environment? This is the role for you. Wisby Ltd. is an ecommerce agency based in London. The company, established in 2002, is now looking ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Helsinki markkinointi Sipoo markkinointi Vantaa markkinointi Espoo myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo media Helsinki media Sipoo media Vantaa media Espoo hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt Sipoo hallinto, yleiset toimistotyöt Vantaa hallinto, yleiset toimistotyöt Espoo myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Sipoo myyjät ja kassahenkilöt Vantaa myyjät ja kassahenkilöt Espoo asiakasneuvonta Helsinki asiakasneuvonta Sipoo asiakasneuvonta Vantaa asiakasneuvonta Espoo markkinointi myyjät ja kassahenkilöt media hallinto, yleiset toimistotyöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Customer Service Representative and Web Content Assistant (Part-time), on ilmoitettu duunitori -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Wisby Ltd. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa