Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysasiakasneuvoja (kesätyö)

Procountor Oy

02150 - Espoo

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme turkulainen kasvuyritys, joka on kehittänyt maailman parhaan tuotesuojaratkaisun myymälävarkauksien estämiseksi. Tähtäimemme on voimakkaasti kansainvälisillä markkinoilla ja etsimme kokemusta omaavaa Asiakaspalvelupäällikköä osaksi mahtavaa 13 henkistä tiimiämme. Ensimmäisenä tehtävänäsi on pohjatyön luominen. Asiakaspalvelun prosessien ja työvälineiden valinta ja käyttöönotto. Työhösi kuuluu etenkin alussa olennaisena osana omille asiakkaillemme ja jälleenmyyntikumppaneillemme kohdistuva asiakaspalvelu. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Turku myyjät ja kassahenkilöt Turku asiakasneuvonta Turku myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta Turku .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Customer Service Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Noccela Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kaarina .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus