Duunitori suosittelee
Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Onko sinusta tulevaisuuden automyyjäksi? Hae mukaan Bilian trainee-ohjelmaan!

Academic Work

Helsinki

CUSTOMER SERVICE SPECIALIST

Nets

Helsinki

Ilmoitus jätetty 19.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme turkulainen kasvuyritys, joka on kehittänyt maailman parhaan tuotesuojaratkaisun myymälävarkauksien estämiseksi. Tähtäimemme on voimakkaasti kansainvälisillä markkinoilla ja etsimme kokemusta omaavaa Asiakaspalvelupäällikköä osaksi mahtavaa 13 henkistä tiimiämme. Ensimmäisenä tehtävänäsi on pohjatyön luominen. Asiakaspalvelun prosessien ja työvälineiden valinta ja käyttöönotto. Työhösi kuuluu etenkin alussa olennaisena osana omille asiakkaillemme ja jälleenmyyntikumppaneillemme kohdistuva asiakaspalvelu. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Turku asiakasneuvonta Turku myyjät ja kassahenkilöt asiakasneuvonta .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Customer Service Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Noccela Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 02.11.2016. Työpaikka sijaitsee Turku .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus