Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Terveydenhuoltoeläinlääkäri

DanHatch Finland Oy / co MPS

Mynämäki

International Marketing Manager

Valio

Helsinki

Etsimme nyt Tampereen logistiikkakeskuksen jakeluvarastoon varastotyöntekijöitä iltavuoroon!

Tamro Oyj

Tampere

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Työpaikkakuvaus

Etsimme joukkoomme ammattitaitoista sekä asiakaspalveluhenkistä Parturi-Kampaajaa vuokratuoli/sopimusyrittäjä-periaatteella.
Liikkeemme sijaitsee keskeisellä paikalla Keminmaan Citymarketissa, liikkeessämme on kaksi asiakaspaikkaa sekä mahdollisuudet rakennekynsien/geelauksien tekemiseen.

Web-osoite: http://www.cheri.fi Työnantaja: Curare Oy Sijainti: Jauholantie 1-3, 94450 KEMINMAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Iisalo Tanja, info@cheri.fi Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Jauholantie 1-3, 94450 KEMINMAA

Yritystiedot

Toiminimi Curare Oy Y-tunnus 0832306-6 Toimiala Tietojenkäsittelyn ja laitteistojen käyttö- ja hallintapalvelut Rinnakkaistoiminimet Hyvinvointi Mon Chéri, Iisalo Systems

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

22 000 € 22000 %

Liiketoiminnan tulos

-7 000 € 0 %

Henkilöstö

2 1

Liikevoitto-%

-32 % -32 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Parturi-Kampaaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Curare Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keminmaa , osoitteessa Jauholantie 1-3, 94450 KEMINMAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa