Duunitori suosittelee
Tekninen IT-asiantuntija Helsinkiin

Adecco Finland

Finland

Media-asiantuntija

Fonecta

Pori

HR-konsultti teollisuuden toimialalle

Adecco Finland

Finland

Tietojärjestelmäasiantuntija

Ponsse Oyj

74200 - Vieremä

IT-järjestelmäasiantuntija

Kuntarahoitus co Businesslike

Helsinki

IT-yrityksiä ja konsultteja verkostoomme

Experis IT/ManpowerGroup Oy

Helsinki

SAP-ratkaisukonsultteja

Cerion

Turku

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Etsimme joukkoomme luovaa tietokanta-ammattilaista. CSC:n asiantuntijana kehität ratkaisuja julkisiin palveluihin, sekä valtiolle että opetus- ja kulttuuriministeriön toimialalla aina varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen ja tutkimukseen asti. Tule mukaan toteuttamaan Suomelle ketteriä ja skaalautuvia tiedonvälityksen ratkaisuja! CSC on tietovirtojen kehittämisen pioneeri, joka tukee valtakunnallista yhteistyötä tiedon avaamisessa ja yhteentoimivuudessa. Toteutamme avoimia, tietovarantopohjaisia ekosysteemejä, joissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Kuusisaari() asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi CSC-Tieteen tietotekniikan keskus Oy Y-tunnus 0920632-0 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet Suomen Tieteen tietotekniikan keskus, Finnish IT center for science

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietokanta- ja integraatioasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut CSC-Tieteen tietotekniikan keskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Espoo . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta.

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus