Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

BI-konsultti/raportoinnin & budjetoinnin konsultti

Visma Services Oy

Helsinki

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Testiautomaatioasiantuntija

Qentinel QA

Espoo

Integraatioiden erikoisasiantuntija

Elisa Appelsiini

Helsinki

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsimme joukkoomme luovaa tietokanta-ammattilaista. CSC:n asiantuntijana kehität ratkaisuja julkisiin palveluihin, sekä valtiolle että opetus- ja kulttuuriministeriön toimialalla aina varhaiskasvatuksesta korkeakoulutukseen ja tutkimukseen asti. Tule mukaan toteuttamaan Suomelle ketteriä ja skaalautuvia tiedonvälityksen ratkaisuja!

CSC on tietovirtojen kehittämisen pioneeri, joka tukee valtakunnallista yhteistyötä tiedon avaamisessa ja yhteentoimivuudessa. Toteutamme avoimia, tietovarantopohjaisia ekosysteemejä, joissa prosesseja voi automatisoida ja yhteismitallisia tietoja hyödynnetään vaivattomasti sekä julkisten että yksityisten toimijoiden tuottamissa palveluissa.

Kehität palveluita ja integraatioita tavoitteenasi vahvistaa tietojen tehokasta hallintaa ja hyödyntämistä. Päivittäiset tehtäväsi rakentuvat tietokantojen, rajapintojen ja tietointegraatioiden suunnittelun, toteutuksen ja hallinnan ympärille. Työskentelet osana tiimiä, jossa yhdistyvät tiedonhallinnan, tietovarastoinnin, ohjelmoinnin, ja toimialan asiantuntemus.

Sinulla on tehtävään soveltuva IT-alan koulutus tai työkokemuksen kautta hankittu osaaminen. Toivomme näyttöjä näiltä osa-alueilta:

- Vahva SQL-osaaminen
- Web-rajapintojen hyödyntäminen, tuottaminen ja hallinta
- Ohjelmointitaidot, esim. Java, Python
- Jatkuva integraatio ja DevOps

Arvostamme kaikkea datan käsittelyyn liittyvää osaamista ja kiinnostusta perinteisemmästä tietovarastoinnista aina moderneihin datatieteen menetelmiin (tilastolliseen mallintaminen, tiedon visualisointi, koneoppiminen).

Etsimämme henkilö on avoin ja analyyttinen tiimityöskentelijä, joka osaa hahmottaa kokonaisuuksia ja synergiaetuja. Lopullinen toimenkuva määräytyy kokemuksesi ja osaamisesi perusteella. Tiimin työskentelykieli on suomi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Paula Merikko (at) csc.fi, 044 557 6917.

Lähetä hakemuksesi 31.10.2016 mennessä rekrytointisivustomme kautta osoitteessa www.csc.fi/rekry

CSC on suomalainen tietotekniikan osaamiskeskus. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille ja julkishallinnolle, jotta ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

Menestyksemme takeena on osaava henkilöstö. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä kannustavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen kansainvälisessä yrityksessä, jolla on pitkät perinteet.

CSC - Jobs for Brilliant Minds

Web-osoite: http://www.csc.fi Työnantaja: CSC-Tieteen tietotekniikan keskus Oy Sijainti: Keilaranta 14, 02150 ESPOO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: rekry@csc.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:30 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Keilaranta 14, 02150 ESPOO

Yritystiedot

Toiminimi CSC-Tieteen tietotekniikan keskus Oy Y-tunnus 0920632-0 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet Suomen Tieteen tietotekniikan keskus, Finnish IT center for science

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

35 675 000 € 9 %

Liiketoiminnan tulos

367 000 € 72 %

Liikevoitto-%

1 % 0 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Tietokanta- ja integraatioasiantuntija, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut CSC-Tieteen tietotekniikan keskus Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Espoo , osoitteessa Keilaranta 14, 02150 ESPOO . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa