Duunitori suosittelee
Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

HR-assistentteja

Lidl Suomi ky

Espoo

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan Assistant Manageria Turun Crocs Store -myymälään "Crocs Stores Oy vastaa neljän Crocs konseptimyymälän toiminnasta Suomessa. Myymälämme sijaitsevat Turussa, Kuopiossa, Helsingissä ja Vantaalla. Brändimme on kehittynyt vuosien saatossa, ja laajasta valikoimastamme löytyy kengät koko perheelle erilaisiin käyttötarkoituksiin. Unohtamatta jo klassikoiksi muodostuneita Clogejamme. Kaikissa tuotteissamme käytetään Croslite materiaalia, joka tarjoaa mukavuutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Turku hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Crocs Stores Oy Y-tunnus 2126966-6 Toimiala Muiden uusien tavaroiden vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Assistant Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Crocs Stores Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus