Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

Marketing & Communication Specialist

Continental Rengas Oy / co MPS

Espoo

Työpaikkakuvaus

Haetaan Assistant Manageria Turun Crocs Store -myymälään

"Crocs Stores Oy vastaa neljän Crocs konseptimyymälän toiminnasta Suomessa. Myymälämme sijaitsevat Turussa, Kuopiossa, Helsingissä ja Vantaalla. Brändimme on kehittynyt vuosien saatossa, ja laajasta valikoimastamme löytyy kengät koko perheelle erilaisiin käyttötarkoituksiin. Unohtamatta jo klassikoiksi muodostuneita Clogejamme. Kaikissa tuotteissamme käytetään Croslite materiaalia, joka tarjoaa mukavuutta ja keveyttä kenkiimme joista asiakkaamme ovat saaneet nauttia jo vuodesta 2002. Mottomme on "Find you Fun", ja sen kautta pyrimme tuomaan iloa jokaiselle asiakkaalle jotka ostavat värikkäät kenkämme. Crocs kenkiä on myyty yli 300 miljoonaa paria kenkiä ympäri maailmaa, ja määrä kasvaa koko ajan. Haluatko sinä liittyä Crocs tiimiin?"

Crocs Stores Oy hakee Turun myymälään Assistant Manageria. Toivomme että omaat positiivisen ja kaupallisen asenteen sekä olet esimerkillinen asiakaspalvelija ja loistava myyjä. Olet helposti lähestyttävä myyjä ja joustava, idearikas työntekijä. Sinulla on aiempaa kokemusta vastuumyyjän tehtävistä, ja osaat toimia vaativissakin asiakaspalvelutilanteissa. Tulet toimimaan myös myymäläpäällikön sijaisena ja vastaat myymälän toiminnasta myymäläpäällikön poissaollessa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä maailmanlaajuisesti tunnetun ja suositun brandin parissa, perehdytyksen työhösi ja hyvät työsuhde-edut. Työ painottuu iltaan, ja viikonloppuun, keskimääräisen työajan ollessa noin 25 tuntia viikossa (aloitus 27.12.2016).

Mikäli koet että olet etsimämme henkilö niin laita työhakemuksesi ja CV sähköpostilla. Otamme yhteyttä haastatteluun kutsuttuihin

Web-osoite: http://www.crocs.fi Työnantaja: Crocs Stores Oy Sijainti: Aurakatu 12, Hansakortteli, 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 27.11.2016 Yhteystiedot: Nina Nuutinen nina.nuutinen@crocs.com Hakemukset: nina.nuutinen@crocs.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 11.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aurakatu 12, Hansakortteli, 20100 TURKU

Yritystiedot

Toiminimi Crocs Stores Oy Y-tunnus 2126966-6 Toimiala Muiden uusien tavaroiden vähittäiskauppa

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2013

2 948 000 € 26 %

Liiketoiminnan tulos

-205 000 € -299 %

Liikevoitto-%

-7 % -275 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Assistant Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Crocs Stores Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Aurakatu 12, Hansakortteli, 20100 TURKU . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa