Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Veroasiantuntija (Tax Associate / Tax Manager)

Grant Thornton / co MPS

Helsinki

Johtava energia-asiantuntija

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

00510 - Helsinki

Microsoft BI Consultant

Avarea

Helsinki

Viestintä- ja digiasiantuntija

Lantmännen Unibake / co MPS

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Are you passionate about CRM and Microsoft solutions? Would you like to take the next step in our career and come to foster our growing CRM team? We are a fusion of creative minds and passionate about making our customers lives easier with improved or new digital services. We aim ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja asiantuntijatehtävät ja konsultointi Helsinki asiantuntijatehtävät ja konsultointi Sipoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi Vantaa asiantuntijatehtävät ja konsultointi Espoo myyntialan tehtävät Helsinki myyntialan tehtävät Sipoo myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Espoo viestintä Helsinki viestintä Sipoo viestintä Vantaa viestintä Espoo asiantuntijatehtävät ja konsultointi myyntialan tehtävät viestintä Helsinki Sipoo Vantaa Espoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, CRM Consultant, on ilmoitettu Siili -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Siili. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa