Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suojainvaruste Finland Myyntiedustaja Hakualueet: Kalajokilaakso, osa Pohjanmaasta ja Pohjois-Pohjanmaasta Suojainvaruste Finland on työturvallisuustuotteita maahantuova, markkinoiva ja myyvä yritys. Edustamme kansainvälisesti arvostettuja tuotemerkkejä sekä omaa suomalaista työturvallisuustuotteisiin keskittynyttä tuotemerkkiä: SVpro®. Haemme nyt energiseen tiimiimme positiivista myyntiedustajaa b-to-b työhön. Arvostamme oikeata asennetta ja suomalaista sisua! Odotamme sinun olevan myyntihenkinen, sosiaalinen ja tuloshakuinen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Ylivieska muut myymälätehtävät Ylivieska myyjät ja kassahenkilöt Ylivieska myyntialan tehtävät Ylivieska myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Ylivieska .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi CreatEnergy Oy Y-tunnus 1959440-0 Toimiala Muualla luokittelematon erikoistunut agentuuritoiminta Rinnakkaistoiminimet A2 design, Suojainvaruste Finland, Med+eco Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut CreatEnergy Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 84100 - Ylivieska . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa