Duunitori suosittelee
Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

LVI-myyjä Ahlsellin Turun myymälään

Adecco Finland

Finland

LVI-Tukkumyyjä Ahlsell Oy:lle Turkuun

Adecco Finland

Finland

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 12.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suojainvaruste Finland Myyntiedustaja Hakualueet: Kalajokilaakso, osa Pohjanmaasta ja Pohjois-Pohjanmaasta Suojainvaruste Finland on työturvallisuustuotteita maahantuova, markkinoiva ja myyvä yritys. Edustamme kansainvälisesti arvostettuja tuotemerkkejä sekä omaa suomalaista työturvallisuustuotteisiin keskittynyttä tuotemerkkiä: SVpro®. Haemme nyt energiseen tiimiimme positiivista myyntiedustajaa b-to-b työhön. Arvostamme oikeata asennetta ja suomalaista sisua! Odotamme sinun olevan myyntihenkinen, sosiaalinen ja tuloshakuinen. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Kokkola myyjät ja kassahenkilöt Kokkola myyntialan tehtävät Kokkola muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi CreatEnergy Oy Y-tunnus 1959440-0 Toimiala Muualla luokittelematon erikoistunut agentuuritoiminta Rinnakkaistoiminimet A2 design, Suojainvaruste Finland, Med+eco Finland

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut CreatEnergy Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 11.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67100 - Kokkola . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 4 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus