Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Suojainvaruste Finland

Myyntiedustaja

Hakualueet: Kalajokilaakso, osa Pohjanmaasta ja Pohjois-Pohjanmaasta

Suojainvaruste Finland on työturvallisuustuotteita maahantuova, markkinoiva ja myyvä yritys. Edustamme kansainvälisesti arvostettuja tuotemerkkejä sekä omaa suomalaista työturvallisuustuotteisiin keskittynyttä tuotemerkkiä: SVpro®. Haemme nyt energiseen tiimiimme positiivista myyntiedustajaa b-to-b työhön.
Arvostamme oikeata asennetta ja suomalaista sisua! Odotamme sinun olevan myyntihenkinen, sosiaalinen ja tuloshakuinen. Omaat perus- ATK taidot. Työskentelet vastuuntuntoisesti ja itsenäisesti, käytössäsi on auto. Kokemus kenttämyyntityöstä/ suoramyynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle jatkuvan tuote- ja-myyntikoulutuksen, kilpailukykyisen palkkauksen, mukavan tiimin ja etenemismahdollisuudet. Paljon valmiita asiakkaita.
Työ on kokopäiväinen, arkisin.

Mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö tähän työhön, ota heti yhteyttä!

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: info@suojainvaruste.fi

Web-osoite: http://www.suojainvaruste.fi Työnantaja: CreatEnergy Oy Sijainti: 67100 KOKKOLA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vapaamuotoiset hakemukset 25.10.2016 mennessä sähköpostitse: info@suojainvaruste.fi Tiedustelut: Aki salmi 044 2941 370 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 67100 KOKKOLA

Yritystiedot

Toiminimi CreatEnergy Oy Y-tunnus 1959440-0 Toimiala Muualla luokittelematon erikoistunut agentuuritoiminta Rinnakkaistoiminimet A2 design, Suojainvaruste Finland, Med+eco Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

725 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

35 000 € 133 %

Liikevoitto-%

5 % 150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut CreatEnergy Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 67100 - Kokkola , osoitteessa 67100 KOKKOLA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa