Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Suojainvaruste Finland

Myyntiedustaja

Hakualueet: Kalajokilaakso, osa Pohjanmaasta ja Pohjois-Pohjanmaasta

Suojainvaruste Finland on työturvallisuustuotteita maahantuova, markkinoiva ja myyvä yritys. Edustamme kansainvälisesti arvostettuja tuotemerkkejä sekä omaa suomalaista työturvallisuustuotteisiin keskittynyttä tuotemerkkiä: SVpro®. Haemme nyt energiseen tiimiimme positiivista myyntiedustajaa b-to-b työhön.
Arvostamme oikeata asennetta ja suomalaista sisua! Odotamme sinun olevan myyntihenkinen, sosiaalinen ja tuloshakuinen. Omaat perus- ATK taidot. Työskentelet vastuuntuntoisesti ja itsenäisesti, käytössäsi on auto. Kokemus kenttämyyntityöstä/ suoramyynnistä katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätön.

Tarjoamme sinulle jatkuvan tuote- ja-myyntikoulutuksen, kilpailukykyisen palkkauksen, mukavan tiimin ja etenemismahdollisuudet. Paljon valmiita asiakkaita.
Työ on kokopäiväinen, arkisin.

Mikäli koet olevasi juuri oikea henkilö tähän työhön, ota heti yhteyttä!

Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostitse: info@suojainvaruste.fi

Web-osoite: http://www.suojainvaruste.fi Työnantaja: CreatEnergy Oy Sijainti: 85100 KALAJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 31.10.2016, sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vapaamuotoiset hakemukset 25.10.2016 mennessä sähköpostitse: info@suojainvaruste.fi Tiedustelut: Aki salmi 044 2941 370 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 85100 KALAJOKI

Yritystiedot

Toiminimi CreatEnergy Oy Y-tunnus 1959440-0 Toimiala Muualla luokittelematon erikoistunut agentuuritoiminta Rinnakkaistoiminimet A2 design, Suojainvaruste Finland, Med+eco Finland

Yrityksen taloustiedot - toimittaa

Liikevaihto 2015

725 000 € 12 %

Liiketoiminnan tulos

35 000 € 133 %

Liikevoitto-%

5 % 150 %
Katso yrityksen liiketoiminnan kehitys

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut CreatEnergy Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 85100 - Kalajoki , osoitteessa 85100 KALAJOKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 3 kappaletta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa