Duunitori suosittelee
Senior Designers

Wärtsilä

Vaasa

Suunnitteluinsinööri

Järvenpään Kaupunki

Järvenpää

Automaatiosuunnittelija

STERIS FINN-AQUA

Tuusula

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Coronaria hakee Ouluun BIOANALYYTIKKOA / LABORATORIOHOITAJAA Haemme Oulun patologian laboratorioon bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.11.2016 - 28.2.2017. Laboratorionhoitajana osallistut histologian ja sytologian näytteiden käsittelyn koko laboratorioprosessiin sekä osaamisesi mukaan myös immunohistokemian laboratoriotöihin. Edellytämme sinulta: -Bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai opistoasteen tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta. Myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja farmasia ja lääketeollisuus Helsinki kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Helsinki ympäristöalan tehtävät Helsinki elintarviketeollisuuden tehtävät Helsinki laboratorio Helsinki farmasia ja lääketeollisuus kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät ympäristöalan tehtävät elintarviketeollisuuden tehtävät laboratorio Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coronaria Hoitoketju Oy Y-tunnus 1752598-9 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet Keikkalainen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bioanalyytikko, terveydenhuolto, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Coronaria Hoitoketju Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 2 kappaletta .

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa