Duunitori suosittelee
Osa-aikainen laborantti Hankoon

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Coronaria hakee Ouluun BIOANALYYTIKKOA / LABORATORIOHOITAJAA Haemme Oulun patologian laboratorioon bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.11.2016 - 28.2.2017. Laboratorionhoitajana osallistut histologian ja sytologian näytteiden käsittelyn koko laboratorioprosessiin sekä osaamisesi mukaan myös immunohistokemian laboratoriotöihin. Edellytämme sinulta: -Bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai opistoasteen tutkintoa sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista laillistusta. Myös ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja farmasia ja lääketeollisuus Oulu kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät Oulu ympäristöalan tehtävät Oulu elintarviketeollisuuden tehtävät Oulu laboratorio Oulu farmasia ja lääketeollisuus kemian- ja prosessiteollisuuden tehtävät ympäristöalan tehtävät elintarviketeollisuuden tehtävät laboratorio .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coronaria Hoitoketju Oy Y-tunnus 1752598-9 Toimiala Lääkäriasemat, yksityislääkärit ja vastaavat erikoislääkäripalvelut Rinnakkaistoiminimet Keikkalainen

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Bioanalyytikko, terveydenhuolto, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Coronaria Hoitoketju Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 9 kappaletta.

Yhteistyössä

etujasi valvoo Ammattiliitto Pro

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus