Duunitori suosittelee
Muuttaja / kalusteasentaja

Hakonen

Helsinki

Autonasentaja

Servon Oy Motonet Korjaamo Espoo

Espoo

Sähkö-/Automaatioasentaja

Nordkalk

Lappeenranta

Kehityspäällikkö

Tero Saarinen Company

Helsinki

Pääekonomisti

Metsäteollisuus ry / co MPS

Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Ilmoitus jätetty 04.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huoltoteknikko/Kylmäasentaja Haemme prosessijäähdytyksen osaavaa huoltoteknikkoa Vantaan toimipisteeseen. Huoltoteknikkona olet mukana varmistamassa asiakkaittemme tuotantolaitosten häiriötöntä toimintaa jäähdytyksen osalta. Työskentelet käyttöönotto- ja huoltotehtävissä huonejäähdyttimille, nestejäähdyttimille ja vedenjäähdytyskoneille. Työsuhde on vakituinen. Coromaticilla on lukuisia määräaikaishuoltosopimuksia ympäri Suomea ja sopimuksiin kuuluvat usein myös varavoimakoneiden (UPS-laitteiden ja dieselgeneraatorien) huollot, joten näiden laitteiden tuntemus olisi mukava ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt Vantaa ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Vantaa Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa koneiden ja laitteiden huolto-, asennus- ja korjaustyöt ajoneuvojen asennus, huolto ja kunnossapito Asennus, huolto ja puhtaanapito Vantaa .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coromatic Oy Y-tunnus 2399342-0 Toimiala Tietokoneiden, niiden oheislaitteiden ja ohjelmistojen vähittäiskauppa

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Huoltoteknikko / Kylmäasentaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 04.10.2016 ja sen on julkaissut Coromatic Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa , osoitteessa Juhanilantie 3, 01740 VANTAA . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Aviapolis-alueen työpaikat

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa