Ilmoitus jätetty 10.02.2017

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

COPYWRITER C2 Advertising on monipuolinen mainostoimisto, jonka tiimi tekee rohkeasti ja mailaa puristamatta tuloksekasta markkinointiviestintää kaikkiin kanaviin. Copy-tiimimme hakee vahvistusta ja timanttisen Copywriterin paikka odottaa ottajaansa. Oletko se sinä? Tarjoamme huippumielenkiintoista ja luovaa työtä Suomen johtavien brändien ja yritysten parissa. Toimistomme sijaitsee Vaasassa. Tunnistatko itsesi näistä: - Rakastat ideoida ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja markkinointi Isokyrö markkinointi Laihia markkinointi Maalahti markkinointi Mustasaari markkinointi Vaasa markkinointi Vöyri mainosala Isokyrö mainosala Laihia mainosala Maalahti mainosala Mustasaari mainosala Vaasa mainosala Vöyri media Isokyrö media Laihia media Maalahti media Mustasaari media Vaasa media Vöyri markkinointi mainosala media .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Copywriter, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 10.02.2017 ja sen on julkaissut C2 Advertising. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.02.2017. Työpaikka sijaitsee Vaasa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus