Duunitori suosittelee
Service Operations Center Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Vuoropäällikkö

Sokotel Oy

Espoo

Ohjelmistoasiantuntija

Novotek Oy

Vantaa

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Kokki

Sokotel Oy

Helsinki

Asiakasneuvoja / Kundrådgivare

Vaasan Osuuspankki - Vasa Andelsbank

Vaasa

Työpaikkakuvaus

Haemme Helsinkiin vakituista toimistosiivoojaa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika on arkisin alkaen klo 5 tai klo 6. Päivittäinen työaika on 7,5 tuntia.

Edellytämme siivouskokemusta tai siivousalan koulutusta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Lisätietoja antaa Vilhelmiina Bouchet, vilhelmiina.bouchet@coor.com.

Web-osoite: http://www.coor.fi Työnantaja: Coor Service Management Oy Sijainti: 00510 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Vilhelmiina Bouchet, vilhelmiina.bouchet@coor.com, puh: 010 234 3400 Hakemukset: http://www.coor.fi/rekrytointi Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00510 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management Oy Y-tunnus 1597866-9

Zeckit-selvitys

Hyvässä työpaikassa työnantajan tiedot ovat kunnossa. Duunitori tekee yhteistyötä Zeckitin kanssa, jotta voimme näyttää uusimmat tiedot yrityksestä (lisätietoa):

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki , osoitteessa 00510 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa