Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Content Specialist

Wärtsilä

Helsinki

Software Developer

Mapvision

Helsinki

Junior Order to Cash Analyst

Accenture

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Helsinkiin vakituista toimistosiivoojaa. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika on arkisin alkaen klo 5 tai klo 6. Päivittäinen työaika on 7,5 tuntia. Edellytämme siivouskokemusta tai siivousalan koulutusta sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisätietoja antaa Vilhelmiina Bouchet, vilhelmiina.bouchet@coor.com....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management Oy Y-tunnus 1597866-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa