Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ohjelmistosuunnittelija

Ilmatieteen Laitos co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Ilmoitus jätetty 03.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakaspalveluhenkistä iltasiivoojaa Helsingin Vallilaan. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Työaika on arkisin klo 15 - 23. Siivoustehtäviin sisältyy kokolattiamattojen imurointia, muista toimistosiivoustöistä sekä kausittaisista siivoustöistä. Laskemme eduksi peruspesutaidon, aiemman kokemuksen siivoustehtävistä, alan koulutuksen ja suomen kielen taidon. Lisätietoja tehtävästä antaa Raija Peltomaa, raija.peltomaa@coor.com....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Helsinki .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi Coor Service Management Oy Y-tunnus 1597866-9

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Toimistosiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Coor Service Management Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00510 - Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 5 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus